Navigatie
 • Snelle & Gratis bezorging
 • Laagste prijs garantie
 • 99% van onze klanten beveelt ons aan
 • Familiebedrijf sinds 1955
 • 9,8/10 klanttevredenheid

Stoel bank loungeset

Wie op zoek is naar een comfortabele loungeset voor in de tuin, heeft veel keuze. Loungesets bestaande uit loungestoelen en een bank zijn er in vele uitvoeringen en vrijwel alle bekende Nederlandse tuinmeubelmerken brengen ieder jaar nieuwe modellen op de markt. Bekijk ons aanbod stoel bank loungesets en sla uw slag met aantrekkelijke kortingen.

Wat is het voordeel van een stoel bank loungeset?

Vergeleken met loungesets ‘uit een stuk’ bent u met een loungeset die bestaat uit stoelen en een loungebank veel flexibeler. U pakt de stoelen gemakkelijker op dan bijvoorbeeld een hoekbank en zo kunt u snel inspelen op situaties. Met een feestje kunnen er gemakkelijk stoelen bijgezet worden en verplaatst zodat iedereen een gezellig zitje heeft.

Zijn loungesets van losse tuinmeubelen even goed als vaste loungesets?

Ja, absoluut, als het tenminste hetzelfde merk en model betreft! Vaak brengen tuinmeubelfabrikanten van een model zowel een loungeset als loungestoelen en banken op de markt. De kwaliteit daarvan is precies hetzelfde. De kwaliteit tussen de verschillende merken en modellen verschilt wel, daarom is het goed om naar de gebruikte materialen en garantieperiode te kijken. De prijs is vaak ook een goede indicatie, al wil het niet zeggen dat een peperdure stoel bank loungeset beter is dan een minder dure.

Tips voor het kopen van een stoel bank loungeset

 1. Kom proef zitten

Op basis van foto’s, beschrijvingen en reviews van klanten kunt u best aardig een beeld scheppen van de stoel/bank loungeset, maar of u er comfortabel in zit, dat kan eigenlijk alleen maar door zelf te komen proef zitten. Het goede nieuws is dat wij in Lith een grote showroom hebben, waar u de verschillende modellen met elkaar kunt vergelijken. U kunt zo de verschillende soorten bekleding voelen en met elkaar vergelijken. Ook kunt u eventueel nog vragen stellen aan onze tuinmeubelspecialisten, zo kunt u nooit achteraf spijt krijgen van de aankoop van uw loungestoelen en bank.

 1. Meten is weten

Meet voordat u de loungestoelen en bank koopt, altijd eerst de beschikbare ruimte in uw tuin of van uw terras op. Niets is zo vervelend als een te grote loungeset voor de beschikbare ruimte. Houdt voldoende ruimte en looppaden over, zodat u heerlijk kunt ontspannen in uw nieuwe loungeset.

 1. Let op de SALE aanbiedingen

Ieder jaar geven wij extra korting op bepaalde stoel bank loungesets. Dit zijn dan modellen van gerenommeerde merken, die letterlijk en figuurlijk plaats moeten maken voor de nieuwe collectie. U profiteert dan van een lage prijs, terwijl de u de kwaliteit, service en garantie krijgt van een topmodel.

 1. Vraag bij twijfel

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Bijvoorbeeld over de verschillende materialen. Sommige materialen hebben bijvoorbeeld meer onderhoud nodig. En op sommige materialen, zoals Hularo wicker, krijgt u een langere garantie. Wij leggen graag uit waarom en wat de voordelen en opties voor u zijn.

 • loungeset kopen met ideal
 • paypal
 • Creditcard betaling
 • in3 betalen