Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • Laagste prijs garantie
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Luxe loungeset

Bij Latour Tuinmeubelen hebben we een breed assortiment aan luxe loungesets voor buitengebruik. Deze loungesets zijn van hoge kwaliteit en absoluut weerbestendig. Maar wie kiest voor een moderne en luxe loungeset, verwacht natuurlijk meer dan dat. We nemen u op deze pagina mee in de wereld van de luxe loungesets en helpen u om uw keuze gemakkelijker te maken.

Moderne, luxe loungesets voor buiten

Aangezien smaken verschillen, is het logisch dat iedere loungeliefhebber een eigen favoriete loungeset zal kiezen. Toch is het goed om bij uw afwegingen niet alleen het mooie plaatje mee te laten wegen, maar ook zaken als weer- en UV-bestendigheid, duurzaamheid en comfort.

Welke materialen worden gebruikt voor luxe, moderne loungesets

Luxe loungesets bieden optimaal loungecomfort en hebben een bovengemiddeld fraaie uitstraling. Materialen die vaak zijn verwerkt in luxueuze loungesets zijn teakhout, aluminium, RVS, graniet, keramiek, wicker en rope. Voor kussens staan Sunbrella en Olefin hoezen gecombineerd met sneldrogend foam garant voor de beste kwaliteit.

Daarnaast is het belangrijk in hoeverre het design is afgestemd op de kwaliteiten en eigenschappen van de materialen. Zo kan het subtiel combineren van materialen het verschil betekenen tussen een doorsnee loungeset en een extra luxe tuinmeubelen, waarmee u trots voor de dag kunt komen.

De beste merken luxe, moderne loungesets

Bekende merken die de meest luxe en moderne loungesets voor in de tuin aanbieden zijn 4 Seasons Outdoor, Flow en Suns tuinmeubelen. Wij zijn dealer van deze drie merken en bieden u de meest scherpe prijzen voor alle luxe modellen die ze aanbieden. Op deze pagina ziet u de meest populaire modellen die er op dit moment op de markt zijn.

Luxe, moderne loungesets met teak erin verwerkt

Als u een loungeset kiest waar teakhout in is verwerkt, moet u rekening houden met jaarlijks onderhoud. Teakhout vergrijst namelijk op natuurlijke wijze en als u dat niet wilt, moet het hout worden behandeld. Daarnaast wordt geadviseerd om tweemaal per jaar een beschermlaag op het hout aan te brengen, waardoor het lang mooi blijft. Als u niet van klussen houdt, is het beter om te kiezen voor alternatief, onderhoudsarm materiaal, zoals keramiek, graniet of RVS.

Wat bepaalt nu of een loungeset luxe is of niet?

Bij luxe tuinmeubelen zijn uitsluitend de beste materialen gebruikt. Voor teakhout geldt bijvoorbeeld dat het gecertificeerd is en A-kwaliteit heeft. Bij tafelbladen staat een keramisch of granieten blad voor de absolute top. Daarnaast moeten de materialen 100% weerbestendig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. En natuurlijk moet het design aantrekkelijk en origineel zijn.

Luxe loungesets voor buiten: de kussenstof

Het allerbelangrijkste van een luxe loungeset is toch wel de kwaliteit van de kussenstof. Het gevoel dat u ervaart als u voor de eerste maal plaats neemt in de loungestoel of bank. Dat moment waarbij u contact maakt met de zachte stof, haast als fluweel, waarvan u niet had verwacht deze aan te treffen in een buitenloungemeubel. Dit klinkt wellicht zweverig, maar de duurdere en luxere modellen bieden werkelijk deze topkwaliteit stof.

Over welke stoffen hebben we het? Over Sunbrella en de betere kwaliteit Olefin. Deze materialen staan bekend om hun fluweelzachte eigenschappen, terwijl de stof daarnaast ijzersterk, kleurvast en vuil- en waterwerend is. In combinatie met sneldrogend foam zijn de kussens na een regenbui weer binnen een uur droog. Als dat geen luxe is!

Moderne loungeset in de tuin

Een zonnetje is lekker, maar in Nederland is het in de zomer gauw te warm om in de zon te zitten. Dan is een luxe parasol een aanrader om uw loungeset en uw kostbare huid tegen de felle zon te beschermen. Wij bieden een breed scala kwaliteitsparasols van gerenommeerde merken zoals Suns, Platinum en 4 Seasons Outdoor.

Hulp nodig?

Twijfelt u nog of heeft u vragen over materialen, eigenschappen of afmetingen van uw favoriete luxe loungeset? Vul dan het contactformulier hieronder in. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Wij helpen u graag.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • in3 betalen