Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Bartafel buiten

Buiten bartafels zorgen voor sfeer en gezelligheid in uw tuin of op uw terras. Gezellig met uw vrienden en familie rond de tuin bartafel staan, of zittend in bijpassende barstoelen. U bepaalt met de tuin bartafel het karakter van uw tuininrichting. Een houten bartafel straalt al snel warmte en gezelligheid uit, terwijl een zwart-witte bartafel het erg goed doet in een moderne, trendy omgeving. Bekijk ons aanbod en sla uw slag!

De beste merken tuin bartafels

Latour Tuinmeubelen is dealer van de beste merken voor buiten bartafels, zoals Taste by 4 Seasons, Suns en 4 Seasons Outdoor. Deze merken bieden de beste buiten bartafels en gebruiken voor hun bartafels uitsluitend de beste outdoor materialen, zoals RVS, aluminium en teakhout.

Duurzaamheid tuin bartafels met teak

Tuin bartafels met teak elementen gaan jaren mee. De meest duurzame teak bartafels worden gemaakt van gerecycled en gecertificeerd hardhout. Bij dit soort teak kunt u er gerust op zijn dat de arbeiders die uw bartafel hebben gemaakt, niet worden uitgebuit en dat ze fatsoenlijke werkomstandigheden hebben. U schaft dus een ‘eerlijk’ product aan.

De verschillen van een tuin bartafel ten opzichte van een ‘gewone’ tuintafel

Het belangrijkste verschil tussen een tuin bartafel en een ‘gewone’ tuintafel is de hoogte van de bartafel. De meeste tuintafels zijn 72 tot 75 cm hoog, terwijl tuin bartafels 95 tot 110 cm hoog zijn.

Wat zijn de voordelen van een bartafel voor buiten?

Een bartafel voor buiten brengt sfeer en gezelligheid in uw tuin of op uw terras. Ook kan een tuin bartafel gunstig zijn voor uw gezondheid. Hoe dat precies werkt? We leggen het uit:

Bij een gewone tuintafel maken mensen zittend contact. En als iemand eenmaal zit, blijft diegene meestal op die plek zitten. Bij een buiten bartafel kan zowel zittend als staand met elkaar worden gepraat. Dit is niet alleen een groot voordeel voor de gezondheid (veel zitten kan zelfs de levensverwachting verlagen volgens deskundigen), maar ook creëert u met een buiten bartafel spontane gezelligheid, omdat mensen die staan gemakkelijker van plaats wisselen dan mensen die zitten.

Onderhoud van een buiten bartafel

Of buiten bartafels veel onderhoud nodig hebben, is afhankelijke van het toegepaste materiaal. Veel buiten bartafels hebben een teak tafelblad, of zijn zelfs helemaal van teak. Teak is een natuurproduct, dat regelmatig moet worden onderhouden om het hout in goede conditie te houden en te voorkomen dat het vergrijst (als u dat wilt).

Wilt u liever een buiten bartafel die weinig onderhoud nodig heeft? Kies dan een tuin bartafel die gemaakt is van (een combinatie) van RVS, aluminium, HPL en keramiek.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen