Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Modulaire loungeset

Ontwerpers van tuinmeubelen worden steeds creatiever in het bedenken van maatwerk. De modulaire loungeset is hiervan een goed voorbeeld. Dit soort loungesets worden samengesteld uit losse modules. Hierdoor is het mogelijk om een loungeset modulair op te bouwen, geheel naar eigen smaak. Door de verschillende elementen te combineren, kunt u niet alleen het aantal zitplaatsen, maar ook de vorm perfect afstemmen op uw tuin of terras.

Mogelijkheden modulaire loungeset

De mogelijkheden van de modulaire loungesets hangen af van de beschikbare elementen. De meeste hoekbanken hebben als optie een extra middenelement, waarmee u een deel aan de linker of rechterzijde kunt verlengen. Er zijn ook loungesets met losse modules waarmee u ‘eindeloos’ kunt combineren. Deze modulaire loungesets bestaan niet alleen uit een hoekelement en een linker en rechterelement, maar daar kunt u ook kiezen uit extra elementen als een eiland, platforms, salon en hoektafels en zelfs tussentafeltjes. U begrijpt dat bij dit soort loungesets geldt ‘de sky is the limit’. Waarschijnlijk zal uiteindelijk uw budget en de beschikbare ruimte in uw tuin of op uw terras bepalen waar de grens ligt.

4 Seasons Outdoor loungesets met losse modules

Een merk dat ieder jaar opvalt met aansprekende en kwalitatief hoogwaardige loungesets met losse modules is Seasons Outdoor. 4 Seasons Outdoor heeft veel aandacht voor de ontwikkeling van modulaire loungemodellen en de productieprocessen ervan. De designers maken daar ook steeds handiger gebruik van en het resultaat zijn prachtige modulaire loungesets met ongekende mogelijkheden. Alle losse elementen zijn 100% op elkaar afgestemd en zijn weerbestendig, duurzaam en u krijgt er 5 jaar garantie op.

Aansprekende loungesets modulair

Enkele aansprekende voorbeelden van modulaire loungesets van 4 Seasons Outdoor zijn de Endless modulaire loungebank, de modulaire Empire platform loungeset, en de Positano loungeset modulair. Door (eindeloos) te combineren, stemt u de bank helemaal af op uw eigen wensen.

Afhankelijk van de opstelling, kunt u de modulaire loungeset gebruiken voor allerlei loungedoeleinden: als chaise lounge kunt u er heerlijk op luieren. Als hoekbank is het al snel een eindeloos gave plek voor het gezin, voor een kinderfeestje of voor een gezellig avondje chillen met vrienden.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen