Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Wicker loungestoel

Wicker loungestoelen blinken uit in allerlei opzichten. Loungestoelen van wicker vallen direct op door het prachtige wicker vlechtwerk, dat ook nog eens in allerlei kleuren en variaties kan worden vormgegeven. Doordat wicker loungestoelen relatief licht zijn, kunt u ze gemakkelijk verplaatsen. Ook is wicker 100% weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. U merkt het al, wicker loungestoelen zijn veelzijdig en daardoor zijn ze geschikt voor zowel grotere tuinen en terrassen, als voor kleinere buitenruimtes zoals balkons.

Voordelen Wicker loungestoelen

Loungestoelen van wicker hebben diverse goede eigenschappen. Het materiaal is ijzersterk, licht in gewicht, 100% weerbestendig (zeer goed bestand tegen water, vorst en UV-straling ) en het vlechtwerk ziet er ook nog eens zeer fraai uit.

Verder zijn wicker loungestoelen gemakkelijk te reinigen en hebben ze nauwelijks onderhoud nodig. Van schimmel heeft uw wicker loungestoel ook geen last, dankzij het luchtige en open vlechtwerk.

De weerbestendigheid van wicker loungestoelen

Wicker vlechtwerk is op zich bestand tegen alle weersinvloeden. Of uw wicker loungestoel 100% weerbestendig is, ligt aan de kwaliteit van de kussens. Zijn de kussens bekleed met Olefin, Sunproof of Sunbrella textiel? Dan kunt u de loungestoel inclusief kussen gerust buiten laten staan. Zijn de kussens ook nog eens gevuld met sneldrogend (Quick Dry of Fast Dry) foam, dan zijn deze ook nog eens heel snel droog na een bui.

Onderhoud loungestoelen met wicker vlechtwerk

Loungestoelen van wicker hebben weinig onderhoud nodig en zijn gemakkelijk te reinigen. Lauw water met een sopje, een zachte borstel en een spons of doek zijn voldoende om de oorspronkelijke kwaliteit van het wicker te behouden. Pas echter op met agressieve schoonmaakmiddelen, deze kunnen het wicker vlechtwerk van uw loungestoel beschadigen.

Soorten draad bij wicker loungestoelen

Wicker is een kunststof vlechtwerk, dat in verschillende vormen gegoten kan worden. Voor wicker loungestoelen worden 3 soorten wicker draden gebruikt: de ronde, de half ronde en de platte. De ronde draad is doorgaans het dikst en daardoor ook het sterkst. Maar vergis u niet, want alle goede kwaliteit wicker is ijzersterk en gaat bij normaal gebruik jaren mee en blijft lang ‘als nieuw’.

Dit biedt fabrikanten ruime mogelijkheden om loungestoelen van wicker in zowel klassieke als moderne stijlen te ontwikkelen. Uw keuze voor het soort vlechtwerk zal mede bepalend zijn voor de uitstraling van het wicker loungestoel.

Onderhoud Wicker loungestoelen

Wicker loungestoelen hebben weinig onderhoud nodig en zijn gemakkelijk te reinigen. Lauw water met een sopje, een zachte borstel en een spons of doek zijn voldoende om het authentieke karakter en kleur van het wicker te behouden. Pas echter op met agressieve schoonmaakmiddelen, deze kunnen het wicker vlechtwerk van uw loungestoel beschadigen.

De beste kwaliteit wicker loungestoel

Als u zich afvraagt welke wicker loungestoel de beste is, dan hoeft u alleen maar op zoek te gaan naar het keurmerk ‘Hularo wicker’. Dit Hularo wicker van 4 Seasons Outdoor wordt gezien als de beste kwaliteit wicker van dit moment. Hularo wicker wordt vervaardigd van de allerbeste grondstoffen en door de meest geavanceerde machines. Hierdoor is het materiaal niet alleen bestand tegen alle weersinvloeden, maar is het ook ongevoelig voor zout (water), chloor, zonnebrandcrème en alcohol. Hularo wicker onderscheidt zich hiermee van andere soorten wicker. 4 Seasons Outdoor geeft standaard maar liefst 10 jaar garantie op Hularo wicker.

Wicker loungestoelen van minder goede kwaliteit (en daarom vaak ook goedkoper) kunnen wel gaan verkleuren en verslappen, waardoor het kan breken. Dit soort wicker  loungestoelen hebben een kortere levensduur en u vindt deze verwachting meestal terug in een kortere garantieperiode bij aankoop.

Wicker loungestoelen van 4 Seasons Outdoor marktleider

Het zal u niet verbazen dat de wicker loungestoel op dit moment een van de meest populaire type loungestoelen op de markt is. Marktleider en specialist in luxe wicker loungestoelen is 4 Seasons Outdoor. U vindt de mooiste exemplaren bij ons tegen zeer aantrekkelijke prijzen, vanzelfsprekend inclusief de 10 jaar garantie op het Hularo wicker!

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen