Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Chaise longue tuin

Tuin chaise longue bank kopen?

Onze collectie chaise longue loungesets voor in de tuin is met veel aandacht samengesteld. De focus ligt op top kwaliteit, design en snelle levering. De chaise longue sets die u hier ziet, zijn allemaal op voorraad en gemiddeld binnen 7 werkdagen leverbaar.

Chaise longue banken

Outdoor chaise longue banken winnen de laatste jaren snel aan populariteit. De banken combineren het comfort en de ruimte van hoekbanken, maar nemen minder ruimte in beslag. Erg geschikt dus voor creatieve geesten, die slim moeten omgaan met de beschikbare vierkante meters van hun tuin of  terras.

Wat betekent een chaise longues bank rechts of links?

Bij de meeste chaise longues banken vermelden we aan welke zijde zich de chaise longue bevindt. Dit doen we vanuit het oogpunt dat u op de bank zit. Een bank met de chaise longue aan de rechterzijde zal dan worden omschreven als ‘chaise longue rechts’. Bij de afgebeelde chaise longue banken op deze pagina werkt het net andersom: u zit nu immers niet op de bank, maar kijkt ernaar alsof u tegenover de chaise longue bank staat. In dat geval zal bij een ‘chaise longue bank rechts’ de chaise longue zich vanuit uw oogpunt aan de linkerzijde bevinden.

Wanneer moet ik een rechtse of linkse chaise longues bank kiezen?

Of u een rechtse of linkse chaise longue bank moet kiezen, hangt ervan af hoe uw tuin of terras is ingericht en waar u de meeste ruimte heeft. Als u voldoende ruimte heeft, zal het een kwestie van smaak zijn of u een chaise longue links of rechts kiest. Qua functionaliteiten maakt dit geen verschil.

Ga creatief om met de buitenruimte van uw chaise longue bank

Een hoekbank biedt natuurlijk veel zitruimte, maar in een minder royale tuin of terras kan zo’n grote bank al gauw teveel ruimte in beslag nemen, waardoor de tuin krap zal aanvoelen. Een chaise longue bank is dan een ideale oplossing, de bank heeft dezelfde functionaliteit als een hoekbank, maar neemt niet te veel ruimte in beslag.

Chaise longue banken hebben nog een voordeel: veel loungeliefhebbers zullen vallen voor het aantrekkelijke uiterlijk van deze trendy eyecatchers. Uw tuin of terras zal er een sfeervolle aankleding mee krijgen.

Onverwacht bezoek geen probleem voor uw chaise longue bank

Normaal gesproken is de chaise longue bank natuurlijk perfect om heerlijk languit in te ontspannen. Maar krijgt u onverwacht bezoek? Geen probleem, want het lange uiteinde is met de nodige creativiteit ideaal om extra zitruimte te creëren voor uw vrienden en gezellig bij te praten.

Chaise longue banken van Flow

Als u een 100% weerbestendige chaise longue bank zoekt met perfect zitcomfort, dan raden we u onze modellen van Flow aan. De chaise longue banken van Flow mogen het hele jaar door buiten blijven staan, zonder enige vorm van kleurvervaging of andere vormen van verval. Het geheim? Alle Flow chaise longue banken zijn bekleed met Sunbrella stof. Sunbrella heeft superieure eigenschappen. Het textiel voelt heerlijk zacht aan, is schimmelwerend en water- en vuilafstotend. Bovendien is Sunbrella eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep.

Doordat de kussens van Flow chaise longue banken zijn uitgerust met een Quick Dry Foam kussenvulling, zijn de banken na een regenbui in een mum van tijd weer droog.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen