Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • Laagste prijs garantie
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid
Op zoek naar een specifieke loungeset aanbieding?

Loungeset aanbieding

Profiteer van onze allerlaagste prijzen

Bent u op zoek naar een mooie loungeset aanbieding voor een lage prijs? Bij Latour Tuinmeubelen hebben we een groot assortiment zeer scherp geprijsde loungesets. Het feit dat deze loungesets in de aanbieding zijn, doet niets af aan de kwaliteit van de sets. Zo zijn vrijwel alle aanbiedingen van 4 Seasons Outdoor, Suns en Flow 100% weerbestendige loungesets. En de loungesets van Flow zijn bovendien standaard uitgerust met Sunbrella textiel, de beste outdoor stof die er bestaat. U koopt dan ook topkwaliteit voor een zeer lage prijs.

Loungeset aanbieding kopen

Als u een loungeset in de sale wilt kopen, doet u er goed aan om vooraf uw wensen op een rijtje te zetten. Allereerst is uw budget natuurlijk belangrijk, want ook bij loungesets in de aanbieding lopen de prijzen sterk uiteen. Daarnaast is belangrijk welke materialen uw voorkeur hebben, en in welke kleur de loungeset moet zijn uitgevoerd. En ook niet onbelangrijk: hoe denkt u over het onderhoud?

Het onderhoud van uw loungeset in de aanbieding

Waarom is het goed om alvast na te denken over het onderhoud van de loungeset die u in de aanbieding heeft gekocht? Wel, sommige materialen die zijn verwerkt in de loungesets zijn erg onderhoudsvriendelijk en hebben nauwelijks onderhoud nodig, terwijl andere materialen regelmatig uw aandacht nodig zullen hebben.

Teakhout is daar een mooi voorbeeld van. Teakhout heeft veel goede eigenschappen (zoals een warme uitstraling en weerbestendigheid), maar het materiaal vraagt jaarlijks om een onderhoudsbeurt. Wie dat klusje liever overslaat, doet er goed aan om loungesets in de aanbieding te kiezen zonder teakhout elementen.

Past de aanbiedings loungeset wel in uw tuin?

Voordat u tot de koop overgaat, is het belangrijk om eerst te kijken hoeveel ruimte u heeft in uw tuin of op uw terras voor de loungeset in de aanbieding. Een te grote loungeset in verhouding met de tuin zal de bewegingsruimte opslokken en vormt vaak ook een raar gezicht. Zorg daarom dat er meer dan voldoende ruimte overblijft rondom de loungeset. Dit geeft een vrij en ruimtelijk gevoel en dat is precies waar loungen om draait.

Goede kwaliteit loungesets in de aanbieding

Zoekt u een loungeset in de aanbieding, maar wilt u geen afbreuk doen aan de kwaliteit van de set? Dan zit u goed bij Latour Tuinmeubelen, want ook in de sale slaagt u zeker bij ons. Bij onze loungeset aanbiedingen vindt u sets voor lagere prijzen dan de adviesverkoopprijs. Dat gaat echter niet ten koste van de kwaliteit van de loungesets.

Welke materialen worden vaak gebruikt bij loungesets in de aanbieding?

We noemen de belangrijkste materialen: Voor de frames worden vaak aluminium, RVS en teakhout gebruikt. De luxe afwerkingsmaterialen zijn wicker en rope en voor de kussenhoezen worden het meest Sunbrella en Olefin gebruikt. Alle materialen hebben hun eigen unieke kwaliteiten en het hangt af van uw smaak, wensen en budget wat uw uiteindelijke keus zal bepalen.

U kunt ervan uitgaan dat duurdere loungesets in de sale doorgaans beter zijn dan de goedkopere. Dit kan zich uiten in een betere weerbestendigheid, duurzaamheid of functionaliteit. Gaat u voor de beste kwaliteit loungeset, dan zult u logischerwijs in een hogere prijsklasse terechtkomen, ook bij de aanbiedingen. Wat u ook beslist, van een ding kunt u zeker zijn: u betaalt nooit teveel!

Zijn loungeset aanbiedingen weerbestendig?

Duurdere loungesets die in de aanbieding zijn, kunnen meestal het hele jaar buiten blijven staan. Bij dit soort sets worden vaak weerbestendige materialen gebruikt, zoals teak, aluminium, wicker en rope.

De kwaliteit van de kussens is hierbij het meest belangrijk: deze zullen bij de goedkopere loungesets waarschijnlijk bij een regenbui naar binnen moeten of worden afgedekt. De weerbestendige loungeset aanbiedingen hebben kussenhoezen die zijn gemaakt van Olefin (Sunproof) of Sunbrella.

Uw aanbiedings loungeset in de winterperiode

Wij raden aan om uw loungeset gedurende de wintermaanden af te dekken. Weersinvloeden en ongedierte hebben dan geen grip op de stoelen. Gebruik daarvoor de speciale ventilerende hoezen voor loungesets. Deze hebben openingen die lucht binnenlaten en tegelijkertijd vuil, vocht en ongedierte buiten houden. Als uw loungeset losse kussens heeft, kunt u deze opslaan in een droge omgeving, zoals een zolder of berging.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen