Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Lamellen overkapping

Het loungeseizoen in Nederland is zeer wisselend. Zo zit je heerlijk te genieten van een aangenaam zonnetje en tien minuten later valt er een tropische regenbui. Dit is echter geen probleem voor de echte loungeliefhebber, want die kiest heel verstandig voor een lamellen overkapping. Met de instelbare lamellen van de terrasoverkapping regelt u precies hoeveel zon en regen u toelaat op uw eigen loungeplek.

Wat is een lamellen overkapping?

Een lamellen overkapping is een ideale oplossing voor loungeplekken die veel zon, regen en wind vangen. Omdat het dak bestaat uit (met de hand) bedienbare lamellen, kan hiermee exact de hoeveelheid zon en regen op de loungeplek worden bepaald. U heeft daarnaast de mogelijkheid om zijwanden te plaatsen, waardoor u minder last heeft van de wind en een extra stukje privacy creëert. Vier stevige pilaren zorgen voor een stevige verankering van de overkapping. Uiteraard is de overkapping bestand tegen de Hollandse weersomstandigheden. De overkapping is robuust en gemaakt om lang plezier van te hebben.

Hoe werkt een overkapping met lamellen?

Aan de buitenkant van de terrasoverkapping bevindt zich een eenvoudig te bedienen mechanisme, dat de lamellen op het dak opent en sluit. Schijnt de zon te fel of wordt het te warm? Dan draait u de lamellen net zover dicht tot de zonnestralen worden tegengehouden. En gaat het regenen? Dan draait u de lamellen juist helemaal dicht, waardoor een waterdichte overkapping ontstaat.

Van welk materiaal zijn lamellen overkappingen gemaakt?

Alle Suns lamellen overkappingen die wij leveren, zijn vervaardigd van gepoedercoat aluminium, waardoor deze robuust, roestvrij en makkelijk te reinigen zijn.

Klettert het regenwater bij een fikse regenbui niet langs de randen van de overkapping naar beneden?

Het afvoeren van regenwater gaat via de poten van de overkapping. De lamellen overkapping heeft afwateringskanalen die het overtollige regenwater aan de binnenkant van de poten naar beneden laat stromen. Het water verdwijnt op de plaats waar de overkapping is verankerd in de grond.

Suns Rota en Maranza lamellen overkappingen

Wij leveren de beste kwaliteit lamellen overkappingen van het Nederlandse merk Suns. De overkappingen zijn verkrijgbaar in de kleuren mat wit en antraciet (matt royal grey). Er zijn twee modellen, de Suns Rota en de Suns Maranza.

Ieder model is in verschillende afmetingen verkrijgbaar:

Rota
300 x 300 cm
300 x 400 cm
360 x 360 cm
300 x 600 cm

Maranza
360 x 350 cm
540 x 350 cm
720 x 350 cm

De Suns terrasoverkapping zijn geheel uitgevoerd in aluminium. Dit betekent dat de overkappingen licht, ijzersterk en roestvrij zijn. Natuurlijk kan uw lamellen overkapping vuil worden, maar dat vuil kunt u eenvoudig verwijderen met veel water en groene zeep. Gebruik hiervoor een zachte borstel of doek.

Levering en montagekosten lamellen overkapping

Wij leveren de Suns lamellen overkappingen gratis in Nederland, uitgezonderd de Waddeneilanden. Als u de overkapping zelf monteert, leveren we deze doorgaans binnen 5 werkdagen. De verwachtte levertijd inclusief montage is 2 tot 4 weken. Hieraan zijn kosten verbonden.

Hulp nodig bij het kiezen van een lamellen overkapping?

Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld levering of montagekosten van Suns lamellen overkappingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier (zie ‘contact’ hieronder). U kunt ons natuurlijk ook bellen. Wij helpen u graag.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen