Navigatie
 • Snelle & Gratis bezorging
 • SALE: Altijd de laagste prijs.
 • 99% van onze klanten beveelt ons aan
 • Familiebedrijf sinds 1955
 • 9,8/10 klanttevredenheid
Opzoek naar een specifiek type hoekbank voor in de tuin?

Hoekbank loungesets voor in de tuin

Hoekbank voor in de tuin kopen? Bekijk onze collectie hoekbank tuin loungesets voor buiten. Deze collectie is met veel aandacht samengesteld om de ultieme kwalitatieve collectie lounge hoekbanken voor in de tuin te bieden. Elke aangeboden tuin hoekbank wordt gratis tot in de tuin geleverd.

Tuin hoekbank

Wanneer u een loungeset hoekbank voor buiten koopt is het belangrijk dat deze aan uw wensen voldoet. Een hoekbank is iets waar u graag meerdere jaren plezier van heeft, u wilt dat een hoekbank het niet zomaar begeeft en het design dient enigszins tijdloos te zijn. Zo kunt u jarenlang van uw hoekbank genieten!

Een hoekbank voor in de tuin wordt gezien als de ultieme lounge hoekbank tuingedachte; lekker languit liggen! Het unieke comfort van de woonkamer overbrengen naar uw terras of uw tuin? Dat kan! Ons assortiment hoekbanken biedt onze klanten de mogelijkheid om een keuze te maken uit enkele van de meest comfortabele hoekbanken voor in de tuin die er op de markt verkrijgbaar zijn.

Lounge hoekbank van verschillende soorten materialen

Wanneer u naar een hoekbank zoekt is het belangrijk om voor het juiste materiaal te kiezen. Het materiaal bepaalt namelijk de gehele uitstraling en de kwaliteit van uw hoekbank. Zo is het bij een hoekbank voor de tuin van belang om voor materiaal te kiezen dat bestand is tegen de invloeden waar het buiten mee te maken krijgt. Denk aan de volgende materiaalsoorten:

 • Hoekbank van teak

Een hoekbank van teak is uitermate geschikt voor buiten. De dichtheid van het materiaal is enorm en wanneer het materiaal op de juiste manier behandeld wordt is het behoorlijk duurzaam. Zo dient u er rekening mee te houden dat een hoekbank van teak regelmatig behandeld dient te worden met de juiste onderhoudsmiddelen. Op deze manier blijft het materiaal bestand tegen de invloeden van het weer en weet u zeker dat uw hoekbank er in de toekomst fraai uit zal blijven zien.

 • Hoekbank van wicker

Wanneer u een hoekbank van wicker zoekt is het belangrijk om in te zien dat dit materiaal er in verschillende kwaliteitssoorten bestaat. Zo is er wicker dat van synthetische materialen en natuurlijk materiaal gemaakt is. Bijzonder aan synthetisch wicker is dat dit er minstens zo goed uitziet als natuurlijk wicker. Het grote voordeel van dit synthetische materiaal is dat het langer meegaat en niet onderhevig is aan de invloeden van het weer. Zo kunt u uw tuinmeubilair het gehele jaar buiten laten staan en zal het niet slijten of verkleuren. Uiteraard is dit ook afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal. Latour Tuinmeubelen heeft uitsluitend gekozen voor kwalitatieve merken en houdt tegelijk rekening met de prijsstelling. Zo betaalt u nooit meer dan nodig en koopt u iets om van te genieten.

 • Hoekbank van RVS of aluminium

RVS en aluminium zijn bij uitstek geschikt voor buiten. Dit heeft er mee te maken dat deze metaalsoorten uitstekend bestand zijn tegen roest. Daarnaast is er geen onderhoud benodigd voor een hoekbank van RVS of aluminium. Wanneer u uw hoekbank zo nu en dan schoonmaakt is dat voldoende.

Hoekbank loungesets voor in de tuin van verschillende merken

Er zijn verschillende merken waarvan u een hoekbank voor in de tuin kunt kopen. Bij Latour Tuinmeubelen vindt u onder andere:

 • 4 Season Outdoor

4 Seasons Outdoor is een merk dat bekend staat om de zeer complete hoekbanken voor buiten. Dit heeft te maken met het comfort van de hoekbanken en het duurzame materiaal waarmee de banken zijn opgebouwd. Hoekbanken van 4 Seasons Outdoor zijn bestand tegen verschillende weersinvloeden en er is nauwelijks onderhoud voor benodigd. Zo hoeven deze hoekbanken niet binnen te worden gezet wanneer het gaat regenen en zijn er enkel voor de hoekbanken met hout onderhoudsmiddelen benodigd. Prettig aan de hoekbanken van 4 Seasons Outdoor is de modulaire manier waarop het meubilair is opgebouwd. Daardoor kunt u eenvoudig bepalen hoe groot uw hoekbank wordt en welke vorm deze aanneemt.

 • FlowTuin lounge hoekbank buiten

Flow is een merk dat relatief nieuw is. Wanneer u het assortiment van Flow bekijkt zal direct de kwaliteit en het design van het merk opvallen. Bij de hoekbanken van Flow wordt standaard Sunbrella geleverd. Sunbrella is uitermate geschikt voor buiten gebruik. De vulling is standaard gevuld met Quick dry foam. Dit zorgt ervoor dat het kussen razendsnel droog is.

 • Suns

Suns is een merk dat bekend staat om de prachtige hoekbanken. Wij zijn onlangs begonnen met het verkopen van deze hoekbanken, omdat we vonden dat deze prachtige hoekbanken niet mochten ontbreken in ons assortiment. Bekijk hier de hoekbanken van Suns.

Een lounge hoekbank voor buiten

Steeds meer mensen kiezen er voor om in hun tuin of op hun terras een mooie loungeset te plaatsen. Ons hoekbanken assortiment biedt een ruim aanbod aan grote merken zoals Garden Impressions en 4 Seasons Outdoor. Deze unieke loungesets zien er niet alleen goed uit, daarnaast zijn ze ook nog eens scherp geprijsd en geven ze uw tuin net dat tikkeltje extra uitstraling die het verdient.

Onze doelstelling is om onze tuinmeubelen zo betaalbaar mogelijk aan te bieden. Daarom vindt u hier verschillende aanbiedingen van hoekbanken. Bent u opzoek naar andere meubelen? Bezoek dan onze loungeset outlet of tuinmeubelen outlet, hier vindt u tuinmeubelen in veel verschillende prijsklassen. Staat uw gezochte hoekbank hier niet bij? Neem dan snel contact met ons op. Wij bieden namelijk de gehele collectie van veel verschillende merken, wellicht staat de door u gezochte hoekbank gewoon bij ons in de showroom.

 • loungeset kopen met ideal
 • paypal
 • Creditcard betaling
 • Spray pay
 • in3 betalen