Over Latour Tuinmeubelen

Na ongeveer 40 jaar tuinmeubelenverkoop in onze fysieke winkel zijn wij sinds 2009 ook online actief. We zijn begonnen met een online showroom als visitekaartje, wat al snel leidde tot de webshop welke u nú bezoekt.

We streven ernaar u de beste kwaliteit tuinmeubelen aan te bieden voor een betaalbare prijs. In ons grote assortiment tuinmeubelen vindt u vele topmerken die wij hoofdzakelijk in Nederland, België en Duitsland leveren met een eigen bezorgdienst.

Wij streven naar de hoogst haalbare klantentevredenheid door de beste prijs, service en ervaring te bieden.

Eerdere ervaringen van klanten leest u bij de onafhankelijke webwinkelkeur organisatie. Hier worden we gemiddeld beoordeeld met een 9,9. Wat betekent dit in de praktijk bij het bestellen van tuinmeubelen? U kunt het volgende verwachten:

  • Alles is in eigen voorraad en wordt binnen Nederland met onze eigen bezorgservice bezorgd;
  • Wij plaatsen de tuinmeubelen op de gewenste plek en nemen het verpakkingsmateriaal mee terug;
  • Bij ons vindt u de scherpste prijzen.

Achtergrond van het familiebedrijf Latour

Latour is in 1955 begonnen met een klein dorpswinkeltje aan de Lithsedijk in Lith. In 1969 breidden wij de winkel uit met een drogisterij, huishoudelijke afdeling, speelgoed, postkantoor en tuinmeubelen. Een nieuw pand werd gebouwd en we vestigden ons in de dorpskern van Lith.

Na 27 jaar was het pand aan vernieuwing toe. Daarom werd in 1996 een gloednieuwe winkel gebouwd met een extra verdieping en groot magazijn. Op dit moment wordt Latour tuinmeubelen gestuurd door de 2e generatie, Frans Latour.

Latour tuinmeubelen

Wilt u ons bezoeken?

U bent van harte welkom in onze showroom. Kom eens een bakje koffie drinken op onderstaand adres.

Latour Tuinmeubelen