Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • Laagste prijs garantie
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Wicker loungeset

Wicker loungesets hebben veel voordelen. Het zijn betaalbare loungesets, ze zien er prachtig uit, hebben een chique uitstraling en bijna geen onderhoud nodig. Bovendien is wicker een ijzersterk, weerbestendig materiaal. Reden genoeg dus om een mooie wicker loungeset aan te schaffen. Bekijk hieronder ons ruime assortiment.

Soorten wicker voor loungesets

Wicker is een vlechtwerk van kunststof draden. Doordat Wicker kunstmatig vervaardigd is, kan de wicker draad in alle gewenste vormen gegoten worden. Bij wicker tuinmeubelen herkennen we 3 soorten wicker vlechtwerk:

• Wicker vlechtwerk met platte draad
• Wicker vlechtwerk half ronde draad
• Wicker vlechtwerk met ronde draad

Dit biedt fabrikanten ruime mogelijkheden om loungesets met wicker elementen in zowel klassieke als moderne stijlen te ontwikkelen. Uw keuze voor het soort vlechtwerk zal mede bepalend zijn voor de uitstraling van het wicker tuinmeubel. Een ronde draad is bijvoorbeeld lastiger te weven dan een platte draad, waardoor u een ander karakter zult terugvinden in uw wicker loungemeubel. Ook zal het prijskaartje waarschijnlijk iets duurder uitvallen.

Onderhoud Wicker loungesets

Wicker loungesets hebben weinig onderhoud nodig en zijn erg makkelijk te reinigen. Lauw water met een sopje, een zachte borstel en een spons of doek zijn voldoende om het authentieke karakter en kleur van het wicker te behouden. Pas echter op met agressieve schoonmaakmiddelen, deze kunnen het wicker vlechtwerk beschadigen, waardoor uw tuinmeubelen er een stuk minder fraai uit zullen zien.

Voordelen Wicker loungesets

Wicker heeft een enorm arsenaal aan goede eigenschappen. Het materiaal is ijzersterk, is 100% weerbestendig (zeer goed bestand tegen water, vorst en UV-straling ) en het vlechtwerk ziet er ook nog eens zeer fraai uit. Het feit dat wicker loungesets licht zijn en gemakkelijk te verplaatsen, is natuurlijk een prettige bijkomstigheid.
Verder zijn loungesets gemaakt van wicker gemakkelijk te reinigen, hebben deze nauwelijks onderhoud nodig en op de betere kwaliteit wicker krijgt u 10 jaar garantie op het materiaal. En van schimmel heeft u ook geen last, want wicker is daar door het luchtige en open vlechtwerk ongevoelig voor.

Jarenlang plezier van uw wicker loungeset

Als u de voordelen van wicker tuinmeubelen heeft gezien, vraagt u zich misschien af of wicker helemaal geen nadelen heeft. Nou eigenlijk niet, tenzij u regelmatig van loungeset wilt wisselen, want met tien jaar garantie op Hularo wicker begrijpt u dat u heel lang plezier zult hebben van zo’n degelijke wicker loungeset.

Wicker van minder goede kwaliteit (en daarom vaak ook goedkoper) kan wel gaan verkleuren en verslappen, waardoor het kan breken. Dit soort wicker loungesets hebben een kortere levensduur en u vindt deze verwachting meestal terug in een kortere garantieperiode bij aankoop.

Een loungeset van wicker is veelzijdig toepasbaar

Het gebruik van wicker in de praktijk is bijzonder veelzijdig. Tal van fabrikanten maken er zowel binnen- als buitenmeubilair van. Wicker wordt ook steeds meer toegepast in ander meubilair dan alleen stoelen en banken. Er zijn veel voorbeelden van fraaie wicker salon- en bijzettafels, koffietafels, wijnrekken en lampenkappen.

Populariteit wicker loungesets

Het zal u niet verbazen dat de wicker loungeset op dit moment een van de meest populaire type loungesets op de markt is. Marktleider en specialist in luxe wicker loungesets is 4 Seasons Outdoor. Wij bieden deze topkwaliteit meubelen van 4 Seasons Outdoor aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Natuurlijk inclusief 10 jaar garantie op het Hularo wicker.

Hulp nodig om uw ideale wicker loungeset te vinden?

Twijfelt u of heeft u nog vragen over de mogelijkheden van wicker loungemeubelen? Vul dan het contactformulier hieronder in. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Wij helpen u graag.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • in3 betalen