Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

RVS tuinset

De ideale RVS tuinset vindt u bij Latour Tuinmeubelen

Bij Latour Tuinmeubelen bieden we een selectie van luxe RVS tuinsets, die passen bij diverse stijlen en voorkeuren. Onze ervaren specialisten staan elke werkdag klaar om u te begeleiden en te adviseren. Met ons brede assortiment RVS tuinsets kunnen wij u helpen de perfecte keuze te maken, waardoor uw tuin er nog mooier uitziet.

Wat is RVS eigenlijk?

Veel mensen denken dat RVS een afkorting is van RoestVrijStaal. Dat klopt echter niet helemaal. RVS staat voor RoestVastStaal. RVS is niet vrij van roest: er bestaat zelfs een voor het oog onwaarneembare oxidelaag, die dient als beschermende barrière tegen oxidatie en zo helpt het metaal te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Wanneer de oxide laag beschadigd raakt, bijvoorbeeld door krassen, zal deze zichzelf ook weer herstellen. De superieure sterkte en veerkracht van roestvrij staal maken het ideaal voor buitentoepassingen, en het wordt vaak gezien in de betere tuinsets.

Eigenschappen RVS tuinsets

RVS tuinsets zijn 100% weerbestendig en mogen het hele jaar buiten staan. RVS is erg onderhoudsvriendelijk en duurzaam. In principe heeft u er geen omkijken naar, zeker niet als het RVS ook nog is beschermd met een extra laag poedercoating.

RVS tuinsets in alle soorten en maten

Onze RVS tuinsets zijn samengesteld uit speciaal geselecteerde tuintafels en bijpassende tuinstoelen. De RVS tuinstoelen hebben vrijwel altijd een RVS frame, dat is gecombineerd met een ander outdoor materiaal. Denk bijvoorbeeld aan een RVS stapelstoel met een textileen zitting. Of een RVS dining chair met een kuip van fraai rope vlechtwerk.

RVS tuinset voor een terras

Onze tuinsets zijn natuurlijk ook ideaal voor een buitenterras. Onze RVS tuinsets zijn weerbestendig, robuust, ze kunnen tegen een stootje en de stoelen zitten erg comfortabel. Wat dat laatste betreft: kom vooral de stoelen uitproberen in onze showroom, want iedere stoel is anders, net als ieder lichaam. De ene stoel past daardoor beter bij de ene persoon dan de andere.

Eigenschappen RVS tuinsets

RVS tuinsets zijn 100% weerbestendig en mogen het hele jaar buiten staan. RVS is erg onderhoudsvriendelijk en duurzaam. In principe heeft u er geen omkijken naar, zeker niet als het RVS ook nog is beschermd met een extra laag poedercoating.

De kussens van een RVS tuinset

Als uw tuinset RVS dining chairs heeft met losse kussens, kunt u deze het beste droog opbergen in de winterperiode. U voorkomt daarmee dat ze vies worden of beschadigd door bijvoorbeeld rondvliegende takken tijdens een storm. De rest van uw RVS tuinset kan daar waarschijnlijk beter tegen. Na een schoonmaakbeurtje aan het begin van het seizoen kunt u de kussens weer op de fris gewassen stoelen leggen en genieten van de eerste lentestralen in uw tuinset.

Latour Tuinmeubelen waarborgt de kwaliteit van uw tuinset

Op alle RVS tuinsets in ons assortiment doen wij een eigen kwaliteitscontrole. Daardoor bent u er zeker van dat u een tuinset aanschaft die nog jarenlang meegaat. Wij werken samen met de beste Nederlandse tuinmeubelfabrikanten en kopen producten in bulk in om concurrerende prijzen te garanderen. Dankzij ons grote magazijn kunnen we bestellingen binnen vijf werkdagen leveren of verzenden.

 

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen