Navigatie
 • Snelle & Gratis bezorging
 • Laagste prijs garantie
 • 99% van onze klanten beveelt ons aan
 • Familiebedrijf sinds 1955
 • 9,8/10 klanttevredenheid

Loungeset rope

Loungesets met rope vlechtwerk winnen ieder jaar aan populariteit en het aanbod wordt steeds groter. Dat is makkelijk verklaarbaar, want loungesets die zijn afgewerkt met rope zijn doorgaans erg onderhoudsvriendelijk, ongevoelig voor weersinvloeden en zien er prachtig uit. De rope draden voelen zacht aan, maar vergis u niet, deze zijn ijzersterk. Ideaal dus voor een loungeset die jaren mee moet gaan. Bij Latour Tuinmeubelen bieden we een breed assortiment rope loungesets tegen de laagste prijs. Sla snel uw slag!

Breed aanbod rope loungesets

Wij bieden u een breed assortiment rope loungesets van verschillende merken, zoals 4 Seasons Outdoor, SUNS, Flow en Taste by 4 Seasons. Zij brengen ieder jaar prachtige rope loungesets op de markt en door de steeds verder gaande ontwikkelingen worden de rope loungesets ieder jaar mooier en beter.

Wat is rope verwerkt in loungesets voor materiaal?

Vertaald uit het Engels betekent rope natuurlijk touw. Maar het rope dat gebruikt wordt voor loungesets is geen gewoon touw, dat zou immers na een jaar in de buitenlucht vergaan. Het rope in onze loungesets heeft een polyester kern en is daardoor enorm sterk en rekt minimaal uit. Om de kern is een soort Olefin aangebracht (acrylaat) waardoor het materiaal uiterst zacht aanvoelt. Rope heeft door deze combinatie een hoge UV-bestendigheid en vuil en vocht zullen er nagenoeg niet intrekken. Schoonmaken is daardoor erg makkelijk en vaak niet eens nodig, omdat een regenbuitje het rope van uw loungeset vanzelf weer schoon spoelt.

Prachtige designs bij rope loungesets

Rope heeft nog een zeer welkome eigenschap: het materiaal laat zich zeer gemakkelijk vlechten in allerlei prachtige patronen en knopen. Ontwerpers van loungesets kunnen zich dan ook naar hartenlust uitleven en leveren de meest fraaie designs. Ze worden daarbij geholpen door het flexibele karakter van het materiaal: rope kan strak worden gevlochten, waardoor er dichte vlakken worden gemaakt, maar er kunnen ook ruimtes worden opengelaten tussen het vlechtwerk, wat een open sfeer creëert.

Nog meer voordelen rope loungesets

Loungesets die zijn afgewerkt met rope vlechtwerk hebben nog meer voordelen:

 • Rope is kleurvast en heeft geen last van langdurige Uv-straling
 • Rope is na een regenbui razendsnel droog
 • Rope heeft een open structuur en een trendy look
 • Loungesets met rope elementen zijn duurzaam en sterk, wat inhoudt dat u er jarenlang plezier van zult hebben
 • Rope is licht in gewicht

Uw rope loungeset in de winterperiode

Of uw rope loungeset weerbestendig is, hangt af van alle materialen die zijn gebruikt voor uw loungeset. Van rope is bekend dat het 100% weer- en vorstbestendig is en dit materiaal mag ook het hele jaar door buiten blijven. Als de andere materialen ook weerbestendig zijn, kan uw rope loungeset dan ook gerust het hele jaar buiten blijven staan. Vraag dit na voordat u de loungeset aanschaft, zo voorkomt u teleurstellingen. Kussens bijvoorbeeld zijn niet altijd 100% weerbestendig en deze moeten dan in de winterperiode en bij regen worden afgedekt of opgeslagen.

Wat voor rope loungesets zijn er?

We bieden diverse soorten rope loungesets aan. Er zijn trendy rope loungesets bestaande uit twee stoelen, een bank en een bijpassende loungetafel. Maar er zijn ook hoek loungesets van rope, waarop u heerlijk languit kunt liggen. En natuurlijk bieden deze volop zitruimte voor uw gezinsleden en visite.

 • loungeset kopen met ideal
 • paypal
 • Creditcard betaling
 • in3 betalen