Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid
Wis alles
Filteren

All weather sierkussens

All weather sierkussens zijn de kers op de taart als het gaat om comfortabel loungen. Want het mogen dan sierkussens heten, ze moeten natuurlijk ook kunnen dienen als steuntje in uw rug of comfortabel hoofdkussen als u heerlijk gestrekt wilt relaxen als. En als het sierkussen dan nog nat is van de regen van gisteren, dan zal uw ontspannen gevoel snel weg zijn. Gelukkig zijn er veel uitstekende all weather sierkussens die er zeer aantrekkelijk uitzien en ook nog eens heerlijk zacht en comfortabel aanvoelen.

Zijn all weather sierkussens ook echt 100% weerbestendig?

Sommige all weather sierkussens kunnen rustig buiten blijven liggen. Deze zijn niet alleen weer- en Uv-bestendig, maar zijn ook snel droog na een bui. Andere (vaak wat goedkopere) all weather sierkussens zijn weerbestendig, maar daar is de droogtijd wat langer, zodat u het sierkussen beter droog opbergt als er een bui op komst is.

Zijn goedkope sierkussens minder goed dan dure?

Over het algemeen kunt u ervan uitgaan dat goedkopere sierkussens zijn gemaakt van goedkopere materialen dan all weather sierkussens. De all weather sierkussens zullen in tegenstelling tot die goedkope kussens niet verkleuren of kapotgaan en u hoeft ze niet af te dekken bij een regenbui.

Waarom is de keuze voor goede all weather sierkussens zo belangrijk?

Een all weather sierkussen vormt een belangrijk onderdeel van een loungeset. Het vormt niet alleen een belangrijk deel van het visitekaartje, maar u komt ook met de stof in aanraking.

All weather kussenhoes afgestemd op de vulling

Bij all weather sierkussens zien we vaak een vulling en (afritsbare)hoes. De vulling wordt afgestemd op de hoes. Zo worden waterdichte kussenhoezen vaak gecombineerd met een normale vulling en waterdoorlatende hoezen gecombineerd met sneldrogend en waterdoorlatend foam.

Welke soort kussenstof is het beste voor een all weather sierkussen?

All weather sierkussens met een Olefin (Sunproof) hoes

All weather sierkussens met een Olefin (Sunproof) hoes kunnen tegen een stootje. De kussens hebben een zeer sterke vezel en voelen daarnaast ook zacht aan. Bovendien hebben vuil of zonlicht geen invloed op de kwaliteit van de kussens. Let wel op, want sommige all weather sierkussens met Olefin bekleding hebben een minder snel drogende vulling. Deze kussens kunt u beter naar binnen halen als het gaat regenen.

All weather sierkussens met een Sunbrella hoes

All weather sierkussens met een Sunbrella hoes zullen opvallen door het aangename comfort van de kussenstof. Ze voelen zo zacht aan, dat u bijna zou vergeten dat het hier om een outdoor sierkussen gaat. All weather Sunbrella sierkussens zijn vuil- en waterafstotend en bestand tegen verbleking en verkleuring door onder andere zonlicht.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen