Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid
Op zoek naar een specifiek type tuinmeubel aanbieding?

tuinmeubelen outlet

Tuinmeubelen outlet

Hier vindt u de beste tuinmeubel prijzen online! In deze tuinmeubelen opruiming vindt u unieke koopjes van onder andere 4 Seasons Outdoor, Exotan, SUNS en Flow. De meubelen vindt u nergens goedkoper: kortingen in deze tuinmeubel outlet lopen op tot 70%!

Tuinmeubel outlet info

Wat kunt u van deze tuinmeubelen outlet verwachten? U vindt hier allerlei soorten tuinmeubelen vinden voor gereduceerde prijzen. Alle sets die aangeboden worden, worden aangeboden met de laagste prijs garantie. Op alle meubelen worden hoge kortingen gegeven die op kunnen lopen tot 70% korting.

Service bij tuinmeubelen

Zoals u wellicht in onze recensies hebt gelezen vinden wij het verlenen van een goede service vanzelfsprekend en erg belangrijk. Koopt u artikelen in onze webshop? Dan geniet u meerdere voordelen. Allereerst krijgt u s standaard 14 dagen recht op retour bij elke online aankoop. Bent u achteraf niet helemaal tevreden over uw aankoop dat kunt u de set binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden retourneren. Onze service reikt stukken verder dan onze webshop en winkelvloer. We hebben een eigen bezorgservice met professionele bezorgers. De tuinmeubelen die u in deze outlet koopt worden met onze eigen bezorgservice aan huis gebracht. De tuinmeubelen worden op de gevraagde plek geplaatst en de verpakking nemen we weer voor u mee. Zo kunt u direct van uw tuinmeubelen genieten.

Wat bepaald de prijs van tuinmeubelen in de outlet?

Het tuinmeubilair dat hier aangeboden wordt, is veelal van A kwaliteit. De sets zijn allemaal uitvoerig getest en alleen de beste kwaliteit wordt door ons aangeboden. De prijs van de meubelen wordt bepaald door de kwaliteit en onze schaalvoordelen. We streven naar het aanbieden van de beste kwaliteit voor de laagste prijzen. Dit doen we door grote aantallen rechtstreeks bij de fabrieken te kopen. Op de prijs die bij de fabrieken wordt betaald, zetten wij een percentage. Dit percentage is door de grootschaligheid van ons bedrijf lager dan bij collega- verkooppunten. Daarvan vindt u bij onze tuinmeubelen outlet de scherpste prijs voor tuinmeubelen van onder andere 4 Seasons Outdoor, SUNS, Garden Impressions en Castle line.

Type tuinmeubelen in outlet

In onze tuinmeubelen shop hebben wij een ontzettend breed en diep assortiment tuinmeubilair. Vele merken zijn in onze winkel vertegenwoordigd. Het merk 4 Seasons Outdoor presenteert zich zelfs als shop in shop concept in de showroom. Naast dit merk worden er nog vele andere merken aangeboden in vele prijsklassen. Van al deze merken wordt tuinmeubilair in deze outlet aangeboden. U vindt dan ook veel verschillende type meubels. Hieronder een korte opsomming van de type meubelen die u in onze outlet kunt vinden

Betaalbare topmerken in deze tuinmeubel outlet

Onze missie is duidelijk. Wij maken topmerken betaalbaar voor iedereen. Hoe doen wij dit? Daar willen we u best wat over vertellen. De meeste meubelen worden in het verre oosten gefabriceerd. Schaalvoordelen zijn dus erg belangrijk om een goede prijs te kunnen bieden. Onze inkoop is erg grootschalig en gebeurd zonder tussenkomst van andere partijen. Zo komen de tuinmeubelen rechtstreeks vanaf de tuinmeubelfabriek direct in onze opslag terecht en kunnen wij deze aanbieden in deze outlet. De inkoopvoordelen die we hiermee behalen worden rechtstreeks aan u door gevoerd. Zo kunnen wij een zeer scherpe prijs bieden voor vele topmerken in deze tuinmeubelen outlet. Denk hierbij aan 4 Seasons Outdoor en Suns tuinmeubelen.

Online bestellen van tuinmeubelen

De aankoop van tuinmeubelen is geen dagelijkse kost. Een tuinset van een goed merk kan makkelijk 10 jaar mee gaan. Vandaar dat het bestellen ervan wat vragen bij u teweeg kan brengen. Hoe zit het met de bezorging, moet ik perse vooraf betalen, heb ik retourrecht, heb ik recht op garantie. Dit zijn enkele vragen die wij regelmatig van onze klanten te horen krijgen. Als u een product koopt in deze tuinmeubelen outlet is de afhandeling ervan erg transparant geregeld bij ons. Allereerst de betaling, u kunt zelf kiezen wanneer u betaald, dit kan zowel vooraf als achteraf bij bezorging. De keuze hierin is volledig aan u zelf en kent verder geen voor- of nadelen. U hebt bij alle online aankopen wettelijk recht op een retourrecht van 14 dagen. Dit krijgt u uiteraard bij ons ook. Dus wanneer uw product niet bevalt, dan kunt u dit zonder enige opgaaf van reden retourneren in de originele verpakking. Bekijk onze algemene voorwaarden om hier de details over te lezen. Het transport van de meubelen is bij ons volledig gratis (binnen Nederland). De service strekt zich verder dan de voordeur: wij plaatsen de meubelen op een door u uitgekozen plek. De garantie verschilt per merk en per materiaal soort. Bij het merk 4 Seasons Outdoor krijgt u bijvoorbeeld 10 jaar garantie op het wicker en 3 jaar op fabricage fouten. Bij een ander merk bijvoorbeeld Garden Impressions krijgt u 2 jaar garantie. Dit garantietermijn wordt bij elk product getoond. Bij bezorging ontvangt u een factuur, en dat is tevens het garantiebewijs. Veel koop plezier gewenst!

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen