Afleverings- en betalingswijze

Uw bestelling wordt gratis bezorgd door onze eigen bezorgdienst en eigen bezorgers.

De bezorging wordt met één persoon gedaan. We zetten we de meubelen netjes en gemonteerd* op zijn plek, mits dit op de begane grond is. We kunnen op een verdieping leveren mits er een lift aanwezig is. Heeft u speciale leveringsverzoeken? Wij denken graag met u mee. Neem hiervoor contact op met info@latour-lith.nl. *Overkappingen en Biohort artikelen kunnen tegen betaling gemonteerd worden.

We nemen het verpakkingsmateriaal zoals de dozen en plastic mee terug, zodat we dit kunnen recyclen en u het afval niet hoeft weg te brengen.

Enkele dagen voor de levering neemt onze planner telefonisch contact met u op om het voorgestelde bezorgmoment te bespreken. U kunt dan aangeven of het bezorgmoment u schikt of u liever een ander bezorgmoment wenst. We leveren élke dag, ook in de avonduren en op zaterdag. Alle tuinmeubelen worden binnen Nederland gratis bezorgd (De waddeneilanden uitgezonderd).

U kunt bij onze bezorger gratis pinnen met uw normale bankpas.

Parasolvoeten worden op de gewenste plek op de begane grond geleverd. Mits er een lift is kunnen wij parasolvoeten ook op een verdieping leveren. Tuinsets, loungesets en tuinstoelen kunnen enkel naar een hogere etage gebracht worden wanneer er een lift aanwezig is waar het meubel in past.

U kunt de meubelen natuurlijk altijd zelf afhalen. Dit kan tijdens onderstaande openingstijden op onderstaand adres. Wanneer u uw tuinmeubelen wilt afhalen, zetten wij deze graag voor u klaar. Belt u eerst even? Dan hoeft u niet onnodig te wachten.

Latour Tuinmeubelen BV

Monseigneur Bekkersstraat 7

5397 EJ Lith

0412 48 1426

Pinnen

We accepteren bij aflevering normale pinpassen. Creditcards worden niet geaccpeteerd.

Contant

U kunt contant betalen bij de chauffeur.

iDeal: Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw meubelen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij de levering van uw bestelling ontvangt u de factuur welke tevens het garantiebewijs is.


Paypal: Met Paypal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw meubelen afrekenen met de zekerheid van Paypal. U rekent af door in te loggen op uw Paypalaccount en direct online af te rekenen. Wanneer u afrekent met Paypal is er een toeslag van 2,5% van toepassing.


Onder rembours: Wanneer u kiest voor de betaalmethode ‘onder rembours betalen’ kunt u de gekochte artikelen aan onze chauffeur betalen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Bij de levering van uw bestelling ontvangt u de factuur welke tevens het garantiebewijs is.


Creditcard: betaal veilig en eenvoudig met onder andere Visa, Master en Maestro creditcards. Er wordt een toestlag van 1,5% voor creditcardbetalingen gerekend.


KBC – CBC:Speciaal bedoeld voor klanten van Belgische banken KBC en CBC


SOFORT  Überweisung: Mit SOFORT Überweisung geht das online Bezahlen einfach wie nie!


Bancontact Mister Cash: Hét betaalsysteem van Belgie: snel, veilig en betrouwbaar.


IN3: Liever in 3x betalen? Met IN3 betaalt u het bedrag in 3x met 0% rente. Bij de aankoop betaalt u 1/3 deel van het bedrag via iDEAL. Voor de tweede en derde termijn stuurt in3 een overzichtelijk betaalschema. Betalen met in3 kan vanaf € 100 tot maximaal € 3.000. Deze betaalmethode is alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten.  Meer informatie hierover vindt u op onze uitlegpagina IN3. Bij een IN3 betaling dient u thuis te zijn bij aflevering voor het zetten van een handtekening.