Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Tuinstoelen stapelbaar

Topkwaliteit stapelbare tuinstoelen

Bent u op zoek naar een tuinstoel die stapelbaar is? Dan behoort u waarschijnlijk tot de categorie loungeliefhebbers die flexibiliteit graag combineert met comfort en gemak. Stapelbare tuinstoelen hebben nog meer voordelen, zo besparen ze kostbare ruimte, staan niet onnodig in de weg en zijn in de winterperiode gemakkelijk op te slaan. Ons ruime assortiment biedt u alle gelegenheid om de ideale stapelbare stoel te vinden voor uw tuin, terras of balkon.

Soorten stapelbare tuinstoelen

U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten stapelbare tuinstoelen: we leveren ze in verschillende kleuren, maten en materialen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, garanderen wij u hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Zolang u tevreden bent, zijn wij ook tevreden.

Stapelbare stoelen versus dining set

Stapelstoelen zijn heel goed inzetbaar als eetstoel in combinatie met een eettafel. U kunt dan gemakkelijk op- en afschalen als u meer of minder gasten verwacht. Door het lichte gewicht van de stapelbare stoelen is opslag en aanvoer razendsnel gepiept, waardoor u uiterst flexibel bent. Er zijn verschillende soorten stapel tuinstoelen, waarbij er veel verschil zit in kwaliteit, uitstraling en prijs. U kunt stapelbare stoelen ook perfect combineren met een uitschuifbare eettafel. U bent dan optimaal voorbereid op onverwacht bezoek of extra eters.
Niet alle stapelbare tuinstoelen zijn geschikt als luxe dining chair. Veel hangt ook af van de eettafel. Een strakke stapelbare aluminium of RVS stoel met textileen zitting zal waarschijnlijk beter passen bij een RVS of aluminium eettafel met HPL of keramisch blad dan bij een wicker eettafel. En bij een teakhouten eettafel kiest u waarschijnlijk eerder voor stapelbare stoelen met teak elementen dan RVS.

Stapelbare tuinstoelen niet minder sterk

Stapel tuinstoelen zijn niet minder sterk dan niet-stapelbare tuinstoelen. Bij verstelbare stoelen kan dat mogelijk wel het geval zijn, omdat daarbij een verstelmechanisme in de stoel is gebouwd, dat na intensief of lomp gebruik eventueel kan beschadigen. Doordat stapelbare tuinstoelen in elkaar moeten passen, zullen extra tierelantijntjes en versieringen vaak wel ontbreken, omdat deze al snel in de weg zitten.

Belangrijk is vooral het materiaal waar stapelbare stoelen van zijn gemaakt. Wij bieden uitsluitend sterke, weerbestendige stapelstoelen voor in de tuin aan. Deze stoelen zijn vervaardigd van aluminium, RVS, textileen, rope, wicker of een combinatie van deze materialen (bijvoorbeeld een RVS frame met teak armleggers). U hoeft dan niet bang te zijn voor een regenbui.

De vele voordelen van stapelbare stoelen

Stapelbare tuinstoelen hebben enorm veel voordelen in vergelijking met ‘gewone’ tuinstoelen. Doordat ze stapelbaar zijn, kunt u de stoelen eenvoudig opslaan. U kunt de stoelen gemakkelijk in elkaar schuiven en doordat ze vrijwel altijd licht in gewicht zijn, kunt u ze ook gemakkelijk vervoeren. Eenmaal gestapeld en droog opgeslagen (of goed afgedekt) nemen ze maar weinig ruimte in beslag. Ze worden op die manier ook niet vies, beschadigen niet en de stoelen hebben geen last van ongedierte. Dit soort stoel is vanwege het gestapelde formaat en lichte gewicht ook ideaal voor mensen met beperkte buitenruimte, waar iedere vierkante meter optimaal moet worden benut (klein balkon of terras).

Maar dat is nog niet alles. Bij onverwacht bezoek of een feestje haalt u de stapelstoelen weer net zo makkelijk en snel tevoorschijn als dat u ze had opgeborgen. De stapelbare tuinstoelen zijn daardoor direct in te zetten als u ze nodig heeft.

Advies op maat

Heeft u een geschikte stapelbare tuinstoel gevonden? Bestel deze dan eenvoudig online bij ons. Twijfelt u of heeft u nog vragen over een bepaalde stoel? Neem dan contact met ons op voor advies op maat. Wij helpen u graag.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen