Navigatie
 • Snelle & Gratis bezorging
 • SALE: Altijd de laagste prijs.
 • 99% van onze klanten beveelt ons aan
 • Familiebedrijf sinds 1955
 • 9,8/10 klanttevredenheid

Tuinset aanbieding

U bent op zoek naar een degelijke en mooie tuinset aanbieding en wilt daar niet teveel voor betalen. Begrijpelijk, want het budget is belangrijk bij het aanschaffen van een tuinset. En waarom zou u een dure tuinset kopen als dezelfde kwaliteit ook verkrijgbaar is in een goedkopere uitvoering in een tuinset outlet? Op deze pagina bieden we u de beste tuinset aanbiedingen voor een aantrekkelijke prijs!

Aanbiedingen voor tuinsets


Tuinsets zijn er in alle soorten, maten en samenstellingen. De belangrijkste onderdelen zijn de tafel en de stoelen. De kracht van een tuinset zit ‘m in de combinatie van die twee. Veel tuinsets zijn samengesteld uit verschillende modellen, waarbij de eigenschappen van beide modellen worden versterkt. Sierlijke stoelen worden bijvoorbeeld gecombineerd met een fraaie ronde eettafel. En ook strakke designs vinden elkaar moeiteloos, want er is zowel een breed aanbod in geschikte stoelen als in tafels. Een goede, goedkope tuinset in de aanbieding hoeft daarom zeker niet onder te doen voor een duurdere tuinset. Let daarom ook op het materiaal van de tuinset waar uw oog op is gevallen.


Met een goedkope tuinset of tuinset in de aanbieding wordt vaak een eetset of dining set bedoeld, maar dan voor gebruik buiten, in uw tuin of op uw terras. Maar er zijn bijvoorbeeld ook tuinsets op deze aanbiedingspagina te vinden met bartafels en bijbehorende barkrukken. Hier kunt u ook aan eten, maar die worden niet specifiek als dining set aangeboden.


Omdat het aanbod tuinsets in de aanbieding enorm breed is, zal het u niet verbazen dat ongeveer alle populaire outdoormaterialen worden gebruikt bij de samenstelling van goedkope tuinsets. We noemen de belangrijkste materialen: aluminium, RVS, teakhout, wicker, rope en (voor de kussenhoezen) Sunbrella en Olefin. Alle materialen hebben hun eigen unieke kwaliteiten en het hangt af van uw smaak, wensen en budget wat uw uiteindelijke keus zal bepalen.
Omdat u op zoek bent naar een goedkope tuinset, kunt u geld besparen door zeker niet te kiezen voor de duurste materialen, zoals keramiek, RVS en Sunbrella. Materialen als aluminium, HPL en textileen zijn minder duur, maar qua kwaliteit zult u er als gebruiker waarschijnlijk net zoveel en net zolang plezier van hebben. Ons advies hierbij is simpel: leg uw wensen uitgebreid op tafel en laat u goed adviseren!


Niet alle goedkope tuinsets zijn 100% weerbestendig. Toch zal het u verrassen hoeveel van de tuinsets in de aanbieding het hele jaar door buiten mogen blijven staan. Dat is natuurlijk een prettige wetenschap, u hoeft dan geen opslag te regelen. Waar u op moet letten, is het materiaal van de aangeboden tuinset. De tafels zijn bijna altijd 100% weerbestendig, omdat deze vaak zijn gemaakt van RVS, teakhout, aluminium, keramiek, wicker of glas.

De stoelen van de tuinset in de aanbieding spelen hierbij de hoofdrol. En dan met name de kussens, want de stoelen zelf zijn vaak gemaakt van aluminium, RVS, wicker, rope en textileen. Deze materialen zijn vrijwel altijd weerbestendig.
Heeft uw tuinset in de aanbieding kussenhoezen gemaakt van Olefin of Sunbrella? Dan kunt u de kussens waarschijnlijk buiten laten liggen tijdens een regenbui. Is er voor de vulling bovendien gebruikgemaakt van sneldrogend foam? Dan zijn de kussens ook nog eens heel snel droog na een bui. Is voor uw tuinset een ander soort materiaal voor de kussens gebruikt? Vraag dan om persoonlijk advies, want ook andere kussenhoesstoffen zijn vaak weerbestendig.


Jazeker, u kunt geluk hebben en het winnende lot uit de loterij treffen met een goedkope tuinset in de aanbieding. Vaak worden oude collecties aan het begin van het verkoopseizoen in de sale aangeboden met hoge kortingen, om daarmee ruimte te maken voor de nieuwe collectie. En dan is de prijs-kwaliteitverhouding dus erg gunstig voor u!

De aankoop van een set in deze tuinset outlet

Bij de aankoop van een tuinset aanbieding is het verstandig rekening te houden metTuinset aanbieding

 

een aantal aspecten. Allereerst, en waarschijnlijk de belangrijkste, het aantal zitplaatsen van de tuinset. Dit kunt u het beste van te voren bepalen, zodat u hierop kunt zoeken. Bovenaan deze pagina kunt u op het aantal zitplaatsen filteren.

Hierna bepaalt u het materiaal. Is het belangrijk of de tuinset het gehele jaar door buiten te laten staan? Vindt u het niet erg om de tuinset elk jaar te moeten onderhouden? Kiest u voor een modernere of een wat meer klassieke uitstraling? Deze vragen bepalen onder andere de keuze van het materiaal.

Wanneer u de set het hele jaar door buiten wilt laten staan zonder enig jaarlijks onderhoud, dan kunt u het beste voor een wicker tuinset kiezen. Wanneer u een jaarlijks onderhoud niet erg vindt, en een wat klassiekere uitstraling is belangrijk, dan is een tuinset met een teak tafel erbij aan te raden. Teak vereist namelijk jaarlijks onderhoud, maar hier krijgt u een warme, klassieke uitstraling voor terug.

Opkomende materiaalsoorten die weinig onderhoud vragen en een moderne uitstraling hebben zijn polywood en aluminium. Een tuinset waarin deze materialen zijn verwerkt, hebben verschillende voordelen; ze zijn sterk, onderhoudsarm en zijn helemaal van deze tijd. Deze tuinset outlet biedt voor al dit soort keuzes een tuinset die in de smaak valt.

Waarom kunnen wij deze tuinsets zo goedkoop aanbieden?Tuinset outlet

Wij kopen onze producten rechtstreeks in via de leverancier. De tuinsets komen onder andere uit China en Indonesië. Hier worden de meubelen in zeecontainers geladen en op de boot gezet, en de meubelen worden vervolgens direct vervoerd naar onze magazijnen en daar opgeslagen.

En omdat we op grote schaal tuinsets inkopen, brengt dit voor u als klant alleen maar voordelen met zich mee: we kunnen vaak direct uit voorraad leveren en door de grootschalige inkoop kunnen we de prijs van tuinsets laag houden.

De tuinsets worden zo voor een zo aantrekkelijk mogelijke prijs aangeboden. Zoals u in onze outlet kunt zien, zijn onze prijzen erg laag. Sommige tuinsetaanbiedingen kunnen hierdoor tot wel 50% goedkoper zijn dan bij onze concurrenten.

Zoekt u een andere tuinset aanbieding of een loungeset in de outlet? Bekijk dan ook de andere aanbieding pagina’s.

Aanbieding tuinset van A-merken

Wij gaan tot het uiterste om onze tuinsets zo scherp mogelijk in de markt te zetten. Dit doen we voor sets van zowel A-, B- als C-merken. Iedereen heeft hierdoor een grote kans van slagen in ons assortiment, ongeacht het budget. U vindt hier onder andere tuinsets van de volgende merken:

 • 4 Seasons Outdoor
 • SUNS tuinmeubelen
 • Taste by 4 Seasons
 • Garden Delight
 • Exotan
 • Flow
 • loungeset kopen met ideal
 • paypal
 • Creditcard betaling
 • Spray pay
 • in3 betalen