Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • Laagste prijs garantie
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Houten hoekbank

Bent u op zoek naar een hoekbank met hout? Houten hoekbanken geven uw tuin een warme, natuurlijke uitstraling en zijn gemakkelijk te matchen met andere houten meubels en accessoires. We hebben verschillende hoekbanken met hout van de beste Nederlandse merken. Kijk snel of uw favoriete hoekbank erbij staat.

Een houten hoekbank: een hoekbank met houten elementen

Onder houten hoekbanken verstaan we hoekbanken met houten elementen, zoals houten zijtafels, houten salontafels, houten frames en houten armleuningen. Houten hoekbanken zijn daarnaast uitgerust met comfortabele kussens en afhankelijk van de kwaliteit zijn deze ook 100% weerbestendig.

De beste merken houten hoekbanken

Merken die de beste hoekbanken met houten accenten aanbieden, zijn Suns, Taste by 4 Seasons en 4 Seasons Outdoor. Deze merken hebben jarenlange ervaring met houten hoekbanken en u krijgt er standaard 3 tot 5 jaar garantie op.

Een houten hoekbank brengt sfeer en warmte in uw tuin

Als u een hoekbank met hout aanschaft, zult u merken dat er sfeer en warmte aan uw tuin wordt toegevoegd. De houten onderdelen van de hoekbank hebben een warme kleur en een natuurlijke materiaalstructuur en uitstraling.

De beste hoekbank van hout voor in uw tuin

Over smaak valt niet te twisten, en welke houten hoekbank uiteindelijk in uw tuin zal staan, is van veel factoren afhankelijk. Omdat het lastig kan zijn om een uiteindelijke keuze te maken, doet u er goed aan u te laten informeren over de gebruikte materialen en zaken als duurzaamheid en weerbestendigheid van de houten hoekbank. Onze medewerkers geven u graag deskundig advies op maat!

Onderhoud van uw houten hoekbank

De beste houten hoekbanken zijn uitgerust met teak hout. Dit hout is zonder twijfel favoriet als toepassing bij houten hoekbanken in de tuin. Teakhout is van nature erg vettig en dat verklaart de zeer goede weerbestendigheid van het hout. Ook splintert het niet en gaat het hout jarenlang mee. Teakhout heeft echter wel jaarlijks onderhoud nodig. U doet er dus goed aan dit in overweging te nemen bij de aanschaf van een houten hoekbank voor in uw tuin.

 

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • in3 betalen