Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid
Wis alles
Filteren

Zweefparasol Sunbrella

Zweefparasols met een Sunbrella parasoldoek zijn de ‘crème de la crème’ onder de zweefparasols. Sunbrella parasoldoeken zijn onvergelijkbaar goed als het gaat om kleurvastheid en duurzaamheid. Als u kiest voor een zweefparasol met Sunbrella doek, dan weet u dat u de komende jaren goed zit (of ligt).

Merken die zweefparasols met Sunbrella doek aanbieden

Het Nederlandse merk Suns biedt de Palmoli zweefparasol aan met Sunbrella doek. De Suns Palmoli is gemaakt van uitsluitend duurzame en weerbestendige materialen. Zo heeft de zweefparasol niet alleen een Sunbrella fabric doek, maar ook een gepoedercoat aluminium mast. U kunt de parasol bijna 360 graden draaien, kantelen en eenvoudig in- en uitklappen.

Doekmaten Sunbrella Zweefparasols

De Suns Palmoli parasol is er in de doekmaten 300 x 300 cm en 300 x 400 cm.

Sunbrella zweefparasols geschikt voor zwembad?

Zweefparasols met een doek dat is vervaardigd van Sunbrella zijn uitstekend geschikt om in de buurt van chloorwater te gebruiken. Door het vernuftige productieproces kan het chloorwater niet tot de Sunbrella kern doordringen en zal het Sunbrella parasoldoek ook niet reageren op het chloor.

Wat verstaan we onder een Sunbrella zweefparasol?

Een Sunbrella zweefparasol wordt ook wel een Sunbrella hangparasol genoemd. Bij een Sunbrella zweefparasol hangt het Sunbrella doek aan de zijkant van de mast, die zelf in een stevige parasolvoet staat (van minimaal 90 kilo).

De beste Sunbrella zweefparasol

Met een Sunbrella zweefparasol zit u altijd goed. De Suns Palmoli is een goed voorbeeld van een uitstekende Sunbrella zweefparasol. Het parasoldoek van de Palmoli is gemaakt van Sunbrella stof. Sunbrella heeft uitstekende kwaliteiten. Zo is de stof water- en vuilafstotend en heeft het een hoge kleurechtheid. Dit betekent dat de stof niet of nauwelijks zal verkleuren in de zon. Daarnaast is de Sunbrella zweefparasol ook gemakkelijk schoon te maken. Zelfs hardnekkige vlekken zijn vaak gemakkelijk uit het Sunbrella doek te krijgen met onze speciale schoonmaaktips.

Suns Palmoli zweefparasol met Sunbrella doek

De Suns Palmoli biedt niet alleen topkwaliteit vanwege het Sunbrella doek. De zweefparasol is uitgevoerd met een gepoedercoat aluminium mast. Aluminium is licht van gewicht en ontzettend sterk. Daarnaast heeft aluminium de eigenschap dat het niet roest. De laag poedercoating biedt bescherming aan het aluminium en geeft de parasol daarnaast een eigentijds kleurtje. Door de poedercoating zal vuil zich nauwelijks kunnen hechten aan de parasolmast.

 

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen