Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Houten tuinmeubelen

Het aanbod houten tuinmeubelen wordt ieder jaar groter en de modellen worden steeds mooier en beter. Tuinmeubelen die geheel of gedeeltelijk zijn gemaakt van hout, hebben een warme, natuurlijke uitstraling en zijn gemakkelijk te combineren met andere meubels. Bekijk ons assortiment houten tuinmeubelen en kijk of uw favoriet erbij staat.

Welke merken bieden houten tuinmeubelen aan?

Latour Tuinmeubelen is dealer van bekende Nederlandse tuinmeubelmerken, zoals Suns, 4 Seasons Outdoor, Taste by 4 Seasons en Flow. Deze merken brengen ieder jaar weer gloednieuwe houten tuinmeubelen op de markt. Na uw aankoop leveren we de houten tuinmeubelen snel en gratis bij u thuis, vaak binnen enkele werkdagen vanuit onze voorraad.

Nadelen tuinmeubelen van hout

Houten tuinmeubelen geven uw tuin of terras een warme, natuurlijke uitstraling, maar ze hebben jaarlijks onderhoud nodig om in conditie te blijven. Als u een hekel heeft onderhoudsklusjes, kunt u beter op zoek gaan naar tuinmeubelen zonder houten elementen. Toch is het onderhouden van houten tuinmeubelen, zoals teak niet ingewikkeld. Lees er meer over in ons Blog ‘Wat is teakhout?

De prijs van houten tuinmeubelen

Houten tuinmeubelen hebben door de honingachtige houtkleur een warme uitstraling. Dat maakt ze erg populair, waardoor je zou kunnen denken dat de prijs van houten tuinmeubelen erg duur is. Dit valt gelukkig erg mee, al is de prijs afhankelijk van het soort hout. Teak hout wordt het meest gebruikt bij de betere houten tuinmeubelen, vanwege de excellente kwaliteiten. De prijs van teakhout is iets duurder dan bijvoorbeeld aluminium, een ander zeer populair outdoor materiaal.

Welke soorten houten tuinmeubelen zijn er?

Tuinmeubelen met houten elementen zijn er in vele soorten, maten en uitvoeringen. Omdat teakhout 100% weerbestendig is, een fraaie kleur heeft en goed is te verwerken tot houten tuinmeubel, wordt dit hout het meest gebruikt in houten tuinmeubelen. Teakhout splintert niet en blijft, als het goed wordt onderhouden, vele jaren in topconditie.

Het meest bekend zijn de (teak)houten tuin- en salontafels, die vaak volledig zijn vervaardigd van hout. Maar we zien ook tuinmeubels zoals tuinstoelen uitgevoerd met houten armleuningen, stoelen en banken met houten frames en stijlvolle houten accessoires, zoals de prachtige buitenlampen op zonne-energie van Suns.

 

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen