Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Tuinbed

Een tuinbed is de droom van iedere loungeliefhebber. Heerlijk languit ontspannen en genieten in uw eigen tuin. Tuinbedden zijn er in allerlei uitvoeringen en materialen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en uw budget kunt u zowel kiezen voor een 1 als 2-persoons tuinbed.

Merken met goede tuinbedden

Wij verkopen tuinbedden van gerenommeerde merken als Taste by 4 Seasons, 4 Seasons Outdoor, Flow en Suns. Deze merken leveren de beste kwaliteit tuinbedden. Tuinbedden van deze merken zijn vrijwel altijd weerbestendig en de meeste zijn ook erg onderhoudsvriendelijk.

Welk tuinbed past op mijn balkon?

Als u een groot balkon heeft, kan daar uitstekend een tuinbed op geplaatst worden. U moet u wel realiseren dat daardoor uw bewegingsruimte op het balkon afneemt. Een inklapbaar tuinbed of een licht exemplaar met textileen bekleding en wieltjes zal waarschijnlijk een passende oplossing zijn. Deze rijdt u eenvoudig naar binnen of in een hoek, waardoor deze niet in de weg staat.

Welke tuinbedden zijn geschikt voor bij een zwembad?

Wie een eigen zwembad heeft, geniet daar natuurlijk optimaal van met een heerlijk tuinbed. Belangrijk daarbij is dat het tuinbed bestand is tegen opspattend chloorwater. Textileen tuin bedden of tuinbedden bekleed met Sunbrella en Olefin bekleding doen het ook goed voor gebruik bij een zwembad. Veder zijn materialen zoals gepoedercoat aluminium, wicker en rope ook goede keuzes om te gebruiken in de buurt van een zwembad. U doet u er goed aan uw tuinbed aan het einde van de dag af te spoelen met kraanwater om chloorresten te verwijderen.

Tips voor het kopen van een geschikt tuinbed

Zoals u waarschijnlijk heeft gemerkt, verschillen onze tuinbedden nogal qua afmetingen, materialen en gewicht. Textileen tuinbedden zijn licht en hebben vaak wieltjes, waardoor ze erg flexibel zijn in te zetten. Ze zijn erg onderhoudsvriendelijk en u kunt met een los kussen het comfort nog wat verhogen. Dit soort tuinbedden zijn daardoor erg geschikt voor kleinere buitenruimtes en zelfs voor balkons. De zwaardere tuinbedden passen beter in een grotere ruimte, deze zijn immers niet 1-2-3 verplaatsbaar. Let bij dit soort tuinbedden op de weerbestendigheid van het tuinbed, zodat u niet met kussens hoeft te gaan sjouwen als de lucht ineens betrekt. Met name de droogtijd van de kussens is een aandachtspunt: een tuinbed met langzaam drogende kussens is natuurlijk niet ideaal.

Tip: probeer eens een Flow tuinbed uit

Tuinbedden van Flow zijn standaard bekleed met Sunbrella. Deze outdoor stof voelt extreem zacht aan en biedt onvergelijkbaar loungecomfort.Flow tuinbedden hebben ‘ademende’ Sunbrella kussens die zijn gevuld met Quick Dry Foam, Uw Flow tuinbed zal na een hoosbui razendsnel weer droog zijn. Sunbrella kussens mogen bovendien buiten blijven liggen.

 

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen