Navigatie
 • Snelle & Gratis bezorging
 • Laagste prijs garantie
 • 99% van onze klanten beveelt ons aan
 • Familiebedrijf sinds 1955
 • 9,8/10 klanttevredenheid

Suns Maranza terrasoverkapping

Bent u op zoek naar een degelijke terrasoverkapping met uitstraling? De Suns Maranza terrasoverkapping is een lust voor het oog en biedt veel mogelijkheden. Zo is de Maranza overkapping in meerdere maten en kleuren verkrijgbaar. En doordat de Suns Maranza terrasoverkappingen ook aan elkaar of aan bestaande bouw kunnen worden gekoppeld, is er voor elke situatie wel een geschikte oplossing. De Maranza overkappingen kunnen worden voorzien van zijschermen, wat een stukje extra privacy biedt en bovendien beschermt tegen harde wind en regen. Bekijk hier ons assortiment Suns Maranza terrasoverkappingen.

Hoe wordt regenwater van de Suns Maranza terrasoverkapping afgevoerd?

Het afvoeren van regenwater van de Suns Maranza gaat via een slim systeem, waarbij de poten van de stelling fungeren als een soort inwendige regenpijp. U heeft daardoor geen last van eventueel opspattend water.

Werking van de lamellen van de Suns Maranza terrasoverkapping

Suns Maranza terrasoverkappingen zijn uitgerust met flexibele lamellen. Deze bevinden zich aan de bovenzijde. U kunt deze open draaien, waardoor u optimaal van de zon kunt genieten. Maar bij een te felle of warme zon en bij regen kunt u ze eenvoudig (deels) dicht draaien. De bediening werkt eenvoudig en licht door middel van een draaisysteem dat u met de hand bedient. Hierdoor kunt u op elk moment beslissen of u in de zon wilt zitten of juist in de schaduw.

Handig: zijschermen voor een Suns Maranza terrasoverkapping

De Suns Maranza terrasoverkappingen heeft standaard lamellen aan de bovenzijde, die u open of (deels) dicht kunt draaien. De Maranza overkappingen kunnen worden uitgebreid met zijschermen als roll-up/down gordijnen of aluminium panelen in dezelfde kleur als het frame. Zo creëert u een extra stukje privacy. Een bijkomend voordeel is dat u door de extra zijschermen minder last heeft van de wind.

Weerbestendigheid Suns Maranza terrasoverkapping

Vanzelfsprekend is de Suns Maranza terrasoverkapping 100% weerbestendig. Regen, harde wind, sneeuw en een felle zon zijn geen enkel probleem voor de Maranza terrasoverkappingen.

Maar van een terrasoverkapping mag u meer verwachten. Zo kunt u op een warme zomerdag tijdens een regenbui gewoon buiten blijven zitten. Onder de Maranza zit u namelijk droog.

En met een extra zijscherm bent u beter beschermd tegen wind en regen.

Maten, materiaal en kleuren van de Suns Maranza overkappingen

Suns Maranza terrasoverkappingen zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

 • 360 x 350 x 230 cm
 • 540 x 350 x 230 cm
 • 720 x 350 x 230 cm

De Maranza overkappingen zijn vervaardigd van sterk aluminium en hebben een beschermende poedercoating gekregen in de kleuren Matt White en Matt Royal Grey.

Montage en levertijd Suns Maranza overkapping

De Suns Maranza overkapping kan zowel worden bevestigd aan bestaande bouw of vrijstaand worden geplaatst.

Als u de Maranza terrasoverkapping zelf monteert, kunnen wij deze gemiddeld binnen 5 werkdagen leveren. Als wij de montage verzorgen, is de levertijd in overleg. Ook brengen wij dan montagekosten in rekening. Deze zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Heeft u nog vragen over de Maranza overkapping of de andere Suns terrasoverkappingen, de Suns Alvaro en de de Suns Rota overkappingen? Neem dan contact op voor advies op maat of een vrijblijvende prijsopgave. Wij helpen u graag.

Tuinmeubelen voor onder uw Suns Maranza overkapping

U wilt natuurlijk optimaal genieten onder uw Suns Maranza overkapping in een heerlijk loungemeubel. Laat u inspireren door deze aansprekende merken tuinmeubelen:

 • loungeset kopen met ideal
 • paypal
 • Creditcard betaling
 • in3 betalen