Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

4 Seasons Outdoor Scandic

Als het om comfort gaat is het soms lastig om dit met aantrekkelijk design te combineren. Binnen de 4 Seasons Outdoor Scandic serie is men hier op een uitzonderlijke manier in geslaagd. De kwaliteit en het minimalistische design kunt u terugzien in alle elementen waaruit deze serie is opgebouwd. Door de 4 Seasons Outdoor Scandic serie op te bouwen uit hoogwaardige materialen en uitsluitend te kiezen voor vakwerk is men tot dit elegante resultaat gekomen.

Scandic tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Scandinavisch meubilair staat bekend om de kwaliteit en minimalistische manier van ontwerpen. Om dit op de juiste manier vorm te geven is er binnen de 4 Seasons Outdoor Scandic gebruikgemaakt van aluminium frames met vlechtwerk. De combinatie van deze materialen vertaalt zich in onderhoudsvrij tuinmeubilair, tuinmeubilair dat wat betreft de kwaliteit en het gebruikte vakmanschap opvalt. Een prachtige combinatie van design en prettig zitcomfort!

4 Seasons Outdoor Scandic loungeset

Een 4 Seasons Outdoor Scandic loungeset brengt verschillende elementen bij elkaar. U kunt kiezen uit losse fauteuils, een bankje, voetenbank en bijzettafel. Als geheel ziet een loungeset uit de 4 Seasons Outdoor Scandic serie er daardoor speels en aantrekkelijk uit. Prettig aan de 4 Seasons Outdoor Scandic serie is dat u zelf kunt combineren. Zo kunt u nadenken over de manier waarop u wilt loungen en tot een zit- of eethoek komen die volledig bij uw behoeftes past.

Als vanzelfsprekend is er bij dit tuinmeubilair ook nagedacht over de relatie met het weer. Net als bij veel ander tuinmeubilair van 4 Seasons Outdoor is er daarom gekozen voor All Weather kussens en materiaal (in dit geval aluminium) dat tegen verschillende temperaturen en vocht bestand is. Zo kunt u uw tuinmeubilair gewoon buiten laten staan wanneer het regent. Ook in de herfst en winter! Dit scheelt u veel gesleep en biedt comfort binnen uw buitenomgeving.

Het aluminium en gevlochten touw maken het mogelijk om lekker in deze tuinstoelen weg te zakken. Zonder pijn in uw rug te krijgen! De manier waarop deze tuinstoelen en kussens zijn vormgegeven brengen het lichaam in de juiste houding. Zo blijft u goed rechtop zetten en kunt u tegelijkertijd ook ontspannen.

4 Seasons Outdoor

4 Seasons Outdoor heeft op een verstandige manier nagedacht over wat comfort precies betekent. Zij hebben begrepen dat het niet alleen gaat om de manier waarop u zit, ook de manier waarop u met uw tuinmeubilair omgaat is steeds belangrijker. Zo is het vervelend om uw tuinmeubilair steeds op te ruimen en laat u dit het liefst gewoon staan. Bij 4 Seasons Outdoor heeft men daarom nagedacht over materialen en constructies waarmee dit mogelijk is. Zo wordt er veel met aluminium en kunststof gewerkt. Dit zijn materialen die uitstekend tegen de buitenomgeving kunnen en niet zomaar beschadigen.

Wilt u ook een aantal andere series bekijken? Dan kan dat natuurlijk! Wanneer u voor een degelijker design kiest kunt u bijvoorbeeld voor de 4 Seasons Outdoor Luxor serie kiezen. Naast een loungeset kunt u kiezen voor een tuintafel met bijbehorende tuinstoelen. Door verschillende series te bekijken kunt u het best vergelijken en uiteindelijk een serie vinden die binnen uw tuin past. Zo kunt u jaren van dit prachtige tuinmeubilair genieten.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen