Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • Laagste prijs garantie
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

4 Seasons Outdoor Capitol

Bij 4 Seasons Outdoor is in de serie van 2019 veel grijs gebruikt. Bijzonder aan deze kleur is dat het een stuk rust en verdieping biedt. In de 4 Seasons Outdoor Capitol serie is gewerkt met prettige vormen en donkergrijs. Daarnaast is er voor de armleuningen een afwerking van teakhout gebruikt. Door de hoge kwaliteit van het gebruikte teakhout, ziet deze afwerking er aantrekkelijk uit. Daarnaast is het prettiger om uw armen op teakhout in plaats van op RVS te leggen.

4 Seasons Outdoor Capitol loungebank

4 Seasons Outdoor capitol loungesetEen loungebank uit de 4 Seasons Outdoor Capitol is uitgevoerd in materialen van een hoge kwaliteit. Dit ziet u aan de lasnaden van het RVS, aan de dikte van het frame dat is gebruikt en de afwerking met teakhout. Het ziet er een stuk aantrekkelijker uit dan een loungeset waarbij uitsluitend RVS met een coating is gebruikt. Er is gekozen voor strakke hoeken, deze loungebank ziet er daardoor modern en tegelijk ingetogen uit. Voor de zitting van de loungebank zijn er relatief grote tuinkussens gebruikt. U kunt daardoor heerlijk wegzakken in deze bank en eigenlijk heeft u niet meer in de gaten dat u buiten zit. De bank is groot genoeg om er met z´n tweeën op te zitten, als u er met twee kinderen op zit, zal dat ook prima gaan. Heeft u meer zitplaatsen nodig? Dan kunt u eventueel een extra loungebank bestellen of het geheel aanvullen met loungestoelen.

4 Seasons Outdoor Capitol loungestoelen4 Seasons Outdoor Capitol loungestoel met voetenbank

Wat het eerst opvalt aan de loungestoelen uit de Capitol serie, is de schuine hoek aan de achterkant van de stoelen. Heeft geeft een speels en tegelijk ook modern effect. Daarnaast is de schuine poot enorm functioneel, het zorgt er voor dat de loungestoelen stabiel blijven staan. Ook als u helemaal in de stoelen wegzakt. Wilt u uw benen kwijt? Plaats dan een bijpassende voetenbank bij de loungestoelen. Op de voetenbank is gekozen voor een kussen dat zo groot is als de tuinkussens die voor de loungebank gebruikt worden. Dit brengt uw lichaam in een stabiele houding en kan u volledig tot rust brengen.

4 Seasons Outdoor Capitol koffietafel

Wilt u een bijpassende koffietafel kopen? Ook deze bevindt zich in de 4 Seasons Outdoor Capitol serie. De koffietafel is afgewerkt met het kwalitatieve teakhout dat ook voor de armleuningen van de loungebank en loungestoelen gebruikt wordt. Dit teakhout is bestand tegen allerlei weersinvloeden en kan daardoor ook in de herfst of winter buiten blijven.

4 Seasons Outdoor Capitol tuinkussens

De tuinkussens uit de 4 Seasons Outdoor Capitol serie, worden standaard meegeleverd. De tuinkussens zijn flexibel en kennen tegelijkertijd een zekere stevigheid. Hierdoor kunt u rugklachten voorkomen en zitten de tuinkussens comfortabel. Bij veel loungesets is hier niet over nagedacht, waardoor de verkeerde lichaamshouding ingenomen en er stijfheid in het lichaam ontstaat.

4 Seasons Outdoor Capitol onderhoud

Het tuinmeubilair uit de 4 Seasons Outdoor Capitol serie, hoeft nauwelijks onderhouden te worden. Wilt u het tuinmeubilair schoonmaken? Dan kunt u dat het best met een borstel en lauw water doen. Op deze manier is het tuinmeubilair direct schoon te maken. Lukt het niet om uw tuinmeubilair op deze manier te reinigen? Dan kan er eventueel voor schoonmaakmiddelen worden gekozen. Door de kwaliteit van het materiaal, is dat geen enkel probleem en zal er niets beschadigen. Wilt u er zeker van zijn dat er geen schade ontstaat? Begin dan met een klein stukje om te testen.

4 Seasons Outdoor

Bij 4 Seasons Outdoor vindt u een uitgebreid assortiment aan verschillende loungesets. Een voorbeeld daarvan is de 4 Seasons Outdoor Coast serie, deze serie lijkt op de tuinmeubelen van de Capitol serie en kennen een net iets andere uitstraling. Gaat u liever voor een andere kleur of andere materialen? Kijk dan gerust even verder. Zo vindt u bij 4 Seasons Outdoor een assortiment waarin gewerkt wordt met synthetisch vlechtwerk, touw en natuurlijk materialen als teakhout. Daarnaast is er ook qua kleurgebruik en vormgeving van alles mogelijk. U kunt het zo gek niet bedenken. Of bekijk een van onze prachtige modellen die scherp zijn afgeprijsd in de loungeset outlet.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • in3 betalen