Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

4 Seasons Outdoor Resort

4 Seasons Outdoor Resort is een serie die uitblinkt door het krachtige design van Hugo de Ruiter. Hij kiest voor een tijdloos ontwerp.

Resort tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

4 Seasons Outdoor Resort is een serie die uitblinkt door het krachtige design van Hugo de Ruiter. Hugo de Ruiter zet in op tuinmeubilair dat oprecht tijdloos is en opvalt door eenvoud. Zo is dit ook gedaan met 4 Seasons Outdoor Resort en is Latour Tuinmeubelen er dan ook trots op deze serie te mogen voeren.

De stoelen binnen deze serie zijn gemaakt van RVS en daardoor vrij ligt. Tegelijk is RVS een uitstekend materiaal om buiten te gebruiken en kan het goed tegen zowel regen als zonneschijn. U kunt het tuinmeubilair uit deze serie dan ook gerust het gehele jaar buiten laten staat. Hierdoor is slepen met uw tuinmeubilair en opslag niet meer nodig en kunt u plaatsnemen wanneer de eerste zonnestralen er in het voorjaar zijn.

4 Seasons Outdoor Resort

Het 4 Seasons Outdoor Resort tuinset is uitermate geschikte voor lange diners of een middag in de zon met de gehele familie. De stoelen zijn uiterst comfortabel door de ergonomische waarin de stoelen gefabriceerd zijn. Pijn in de rug door lekker van de zon te genieten is bij deze tuinstoelen dan ook verleden tijd.

Het 4 Seasons Outdoor Resort tuinset biedt plaats aan minimaal 8 personen. Het mooie aan dit tuinset is dat u de bijbehorende tafel kunt verstellen naar verschillende lengtes. Wanneer u met een klein gezelschap bent is er op deze manier nog steeds een knusse sfeer mogelijk. De tafel is van 245 cm naar 331 cm te verlengen voor een groter gezelschap. Doordat er RVS en teak wordt gebruikt is de tafel ook wanneer u hem verlengt nog stevig.

De combinatie van de stoelen en tafel is ideaal. Bij zowel de stoelen als tafel is er namelijk een gelijksoortig frame gebruikt. De stoelen zijn bij het zitvlak opgevuld met textileen en zitten daardoor heel prettig.

Voor de 4 Seaons Outdoor Resort tuinset geldt een algemene garantie van 3 jaar. Wanneer er in deze periode schade optreedt door fabrieksfouten wordt dit dan ook hersteld. Latour Tuinmeubelen voorziet u graag van advies wanneer u er met 4 Seasons Outdoor niet uitkomt. Wij onderhouden nauwe banden met onze leverancier en helpen u graag waar nodig.

Latour Tuinmeubelen staat voor klanttevredenheid en is door haar klanten dan ook niet voor niets beoordeeld met een 9,8/10. Wij zijn hier trots op en maken in de toekomst graag nog meer klanten blij.

Om uw qua prijs tegemoet te komen werken wij met de laagste prijs garantie en betaalt u daardoor nooit meer dan nodig.

Wilt u uw tuinmeubilair thuis laten bezorgen? Dan is dat geen probleem. Wij bezorgen gratis in Nederland en leveren ook in België of Duitsland. Doordat wij werken met een eigen bezorgservice is er wat betreft de levering veel mogelijk. Zo leveren wij op iedere gewenste locatie en enkel wanneer het u uitkomt.

Het aanvragen van een offerte is volledig vrijblijvend en verplicht u tot niets. Neem voor vragen of opmerkingen gerust contact met ons op.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen