Navigatie
 • Snelle & Gratis bezorging
 • SALE: Altijd de laagste prijs.
 • 99% van onze klanten beveelt ons aan
 • Familiebedrijf sinds 1955
 • 9,8/10 klanttevredenheid

4 Seasons Outdoor Play loungeset

In een ‘speelse’ bui heeft de ontwerpafdeling van 4 Seasons Outdoor de Play Loungeset bedacht: een speels ingedeelde loungeset die veel ruimte biedt. Ook de speelse vormen van de Play loungeset dragen bij aan de trendy uitstraling van deze set.

Play loungeset van 4 Seasons Outdoor

Maar genoeg gespeeld nu, want deze Play is een serieuze loungeset, waarvoor uitsluitend kwaliteitsmaterialen zijn geselecteerd.

 • Het aluminium frame van de Play Loungeset bestaat uit extra dik gepoedercoat aluminium, wat niet alleen zeer sterk is, maar ook verrassend licht.
 • De comfortabele olefin kussens zijn extra gevuld en water- en vuilwerend. U kunt de kussens dus buiten laten liggen tijdens een regenbui.
 • De arm- en rugleuningen zijn gemaakt van rope. Dit is een zacht aanvoelend soort touw, maar dan gemaakt van ijzersterk polyester. 4 Seasons Outdoor is een autoriteit op het gebied van rope en ze verfijnen continue het productieproces. Met deze Play Loungeset lift u dus mee op jarenlange ervaring en innovatie.

De kleur van de loungeset is frost grey.

De bijbehorende Play loungetafel heeft een aluminium frame met een dik teak houten blad dat is opgebouwd uit verschillende teak houten elementen. De loungetafel is verkrijgbaar in de maten 75 x 75 x 30 cm en 120 x 75 x 30 cm.

De tafel heeft dezelfde contouren als de set en daarom zal deze set ongetwijfeld bij u op het terras of in de tuin een prachtige speels element vormen.

Stel uw eigen Play loungeset samen

Er zijn geen spelregels, u kunt deze Play loungeset van 4 Seasons Outdoor helemaal naar eigen smaak samenstellen. U heeft daarbij de keuze uit een 6 persoons Play hoekbank met loungetafel of een Play chaise lounge (een ligbank met een tweezitsbank daaraan gekoppeld) met bijpassende loungetafel. En heeft u letterlijk en figuurlijk erg veel speelruimte, dan kunt u de bank en de chaise lounge natuurlijk prima combineren. The sky is the limit!

Omdat 4 Seasons Outdoor uitsluitend duurzame, weerbestendige materialen gebruikt, kunt u de Play loungeset het hele jaar door buiten laten staan. Het is wel raadzaam om de kussens in de winterperiode op een beschutte plek te leggen of af te dekken.

Wij raden u af om de hele loungeset af te dekken met een zeil of plastic, omdat de aluminium delen daardoor kunnen ‘verstikken’. Het gevaar is dat er daardoor vlekken op het aluminium ontstaan, die moeilijk of zelfs niet te verwijderen zijn.

Over 4 Seasons Outdoor

Het assortiment van 4 Seasons Outdoor bestaat uit louter kwaliteitsproducten, doordat ze werken met hoogwaardige materialen. Ze maken vooral indruk met hun rope- en wickerproducten. Ze besteden continue aandacht aan de ontwikkeling hiervan en verbeteren daarnaast steeds hun productieprocessen.

Vertrouwd bestellen bij Latour tegen scherpe prijzen

Een nieuwe loungeset aanschaffen kan een grote uitgave zijn. Bij Latour helpen we u door deze Play loungeset aan te bieden tegen een scherpe prijs.

Brede collectie loungesets

4 Seasons Outdoor heeft een uitgebreide collectie kwaliteitsloungemeubels. Ook als het gaat om kwalitatief goede hoekbanken met een fraaie rope afwerking. Bekijk ook eens hun andere modellen:

We wensen u veel plezier met het maken van uw keuze. Heeft u nog  speciale vragen of wensen?

Stel hier uw vraag of bel ons, we helpen u graag!

 • loungeset kopen met ideal
 • paypal
 • Creditcard betaling
 • Spray pay
 • in3 betalen