Navigatie
 • Snelle & Gratis bezorging
 • SALE: Altijd de laagste prijs.
 • 99% van onze klanten beveelt ons aan
 • Familiebedrijf sinds 1955
 • 9,8/10 klanttevredenheid

4 Seasons Outdoor Raphael hoekbank

De Raphael hoekbank van 4 Seasons Outdoor is uitgevoerd in zachte, harmonieuze tinten en aangenaam ronde vormen. De extra dikke, comfortabele kussens en het warme teakhouten onderstel versterken het vertrouwde, huiselijke beeld dat de bank uitstraalt. Het is haast alsof de bank u uitnodigt om direct in neer te ploffen. Probeer daar maar eens nee tegen te zeggen!

Raphael hoekbank van 4 Seasons Outdoor

De royale bank bestaat uit een linker en rechter tweezitter, een hoek- en een tussenelement (center). U kiest zelf aan welke zijde u de center plaatst en daardoor aan die zijde meer ruimte creëert.

Door de riante afmetingen van de Raphael hoekbank leent deze zich voor uiteenlopende doeleinden: een high tea met vriendinnen, een vrijdagmiddagborrel met uw favoriete collega’s of ‘gewoon’ relaxen met uw gezin. Alles is mogelijk met deze Raphael hoekbank.

De materialen in deze loungeset zijn speciaal geselecteerd en weather proof.

 • De all weather kussens in de kleur frozen zijn gemaakt van Olefin. Deze stof is vuil- en waterafstotend en voelt erg zacht aan.
 • De aluminium rug- en armleuningen zijn uitgevoerd in de kleur frozen en zijn speels afgewerkt met gevlochten Rope. Rope is een met de hand geweven materiaal. Rope is niet alleen sterk, maar ook waterafstotend en schimmelwerend. Door het creatieve weefpatroon geeft de rope een eigen identiteit aan de Raphael hoekbank.
 • Het onderstel van de Raphael hoekbank is gemaakt van teakhout. Teakhout is een harde houtsoort en perfect geschikt voor buitengebruik. Omdat teakhout langzaam groeit, heeft het een fijne houtstructuur en splintert het niet.

Over de winterperiode

Omdat 4 Seasons Outdoor uitsluitend duurzame, weerbestendige materialen gebruikt, kunt u de Raphael hoekbank het hele jaar door buiten laten staan. Het is wel raadzaam om de kussens in de winterperiode op een beschutte plek te leggen of af te dekken.

Onderhoud van de Raphael hoekbank

U geniet langer van uw Raphael hoekbank als deze goed is onderhouden. Elk materiaal vraagt specifieke aandacht:

 • Het teakhouten onderstel kunt u reinigen met lauwwarm water en groene zeep of soda. Gebruik hiervoor een grove borstel of pluisvrije spons. Maak het hout goed nat (10 minuten laten intrekken) voordat u begint. U kunt het teakhout ook reiniger met speciale teak cleaner. Dan is vochtig maken (zonder het te laten intrekken) voldoende.
 • De Olefin kussens kunt u eenvoudig reinigen met een niet bijtend schoonmaakmiddel. De meeste vlekken zullen eenvoudig te verwijderen zijn met een droge doek of zachte borstel. Bij hardnekkige vlekken kunt u een beetje wasmiddel gebruiken. Ga nooit wrijven, maar probeer het kussen al deppend schoon te maken.
 • Gebruik voor het schoonmaken van het rope een beetje lauwwarm water, groene zeep en een zachte borstel. Spoel na het reinigen de Oriënt af met een ruime hoeveelheid water, zodat er geen zeepresten achterblijven. Omdat het rope waterafstotend is, zal de hoekbank weer snel droog zijn.

Voor alle materialen geldt: gebruik nooit scherpe of agressieve reinigingsmiddelen en ook geen hogedrukreiniger.

Over 4 Seasons Outdoor

Het assortiment van 4 Seasons Outdoor bestaat uit louter kwaliteitsproducten, doordat ze werken met hoogwaardige materialen. Ze besteden continue aandacht aan de ontwikkeling van nieuwe loungemodellen en verbeteren daarnaast steeds hun productieprocessen. De Raphael hoekbank is daar een mooi voorbeeld van!

Vertrouwd bestellen bij Latour tegen aantrekkelijke prijzen

Een nieuwe loungeset aanschaffen kan een grote uitgave zijn. Wij begrijpen dat en helpen u door deze Raphael hoekbank aan te bieden tegen een aantrekkelijkeeen aantrekkelijke prijs.

Brede collectie loungesets

4 Seasons Outdoor heeft een uitgebreide collectie kwaliteitsloungemeubels. Ook als het gaat om kwalitatief goede hoekbanken met een fraaie rope afwerking. Bekijk ook eens hun andere modellen:

We wensen u veel plezier met het maken van uw keuze. Heeft u nog  speciale vragen of wensen?

Stel hier uw vraag of bel ons, we helpen u graag!

 • loungeset kopen met ideal
 • paypal
 • Creditcard betaling
 • Spray pay
 • in3 betalen