Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

4 Seasons Outdoor Valentine

De Valentine serie van 4 Seasons Outdoor is naast de 4 Seasons Outdoor Brighton een van de meest populaire sets van het merk. De serie heeft eigenlijk alles, een prachtig speels maar toch enigszins klassiek design, hele dikke kussens waardoor het zitcomfort ver bovengemiddeld is en een zeer brede zitting.

Valentine living loungeset

Het design van de Valentine wordt in de collectie van 2016 gecombineerd met de kleur Pure. De set is voorheen al uitgebracht in de kleur leaf, maar deze zit niet meer in de huidige collectie. Naast de kleur Pure, is de 4 Seasons Outdoor Valentine loungeset exclusief bij Latour verkrijgbaar in de kleur Provance. Deze kleur neigt naar gebroken wit.

Valentine ligbed en loveseat

Ondertussen is er naast de klassieke loungeset in deze serie nog véél meer uitgekomen. Een van de toppers hierin is het 2-persoons Valentine ligbed en het zusje hiervan, het Valentine 1-persoons ligbed. Beide ligbedden zijn rijkelijk belegd met comfortabele kussens, met bijpassende sierkussens daar bovenop. Dit ligbed is verkrijgbaar in de kleur Pure volgens de officiële collectie. Bij Latour vindt u dit ligbed ook in de kleur Leaf en Provance, informeer hiervoor naar de voorradigheid. Een andere parel uit deze serie is de Valentine loveseat, verkrijgbaar in de kleur Pure en Leaf. De loveseat kan gebruikt wordt als bank, waarbij u een makkelijk tafeltje in het midden hebt. Daarnaast kan het gebruikt worden als ligbed, wanneer u er een voetenbank aan schuift. Deze voetenbank is los verkrijgbaar.

Naast de eerder genoemde modellen uit de serie Valentine komt 4 Seasons Outdoor met een nieuwe parel. De Valentine cosy dining. Het is een lounge dining set waar de klasse vanaf straalt. De elegantie van het bestaande design wordt hierbij combineert met een hoekbank waaraan ook gegeten kan worden, de ‘lounge dining set‘. Deze hoekbank kunt u zelf inrichten zoals u dat wilt doordat het een modulair design is. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een L vorm of een vorm met aan beide kanten dezelfde lengte. Deze hoekbank is verkrijgbaar in de kleur Provance.

Kwaliteit en garantie

Het begrip kwaliteit en het merk 4 Seasons Outdoor zijn on losmakend aan elkaar verbonden. Het merk straalt klasse uit, en dit zult u ook aan de kwaliteit merken. In de meubelen zit een dik gepoedercoat aluminium frame. Door de poedercoat laag is dit frame bestand tegen weer en wind, 4 seizoenen lang. Over dit frame is handmatig een wicker draad laag geweven. Het merk maakt hier enkel gebruik van het hoogwaardige Hularo wicker. Dit wicker is kleurvast en net zoals het frame bestand tegen alle weersinvloeden. Het merk bewijst de kwaliteit van het wicker door er 10 jaar garantie op te geven. De algemene garantie bedraagt 3 jaar. U zult met deze garantie, jarenlang met een gerust hart kunnen genieten van uw 4 Seasons Outdoor Valentine loungeset.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen