Navigatie
 • Snelle & Gratis bezorging
 • SALE: Altijd de laagste prijs.
 • 99% van onze klanten beveelt ons aan
 • Familiebedrijf sinds 1955
 • 9,8/10 klanttevredenheid

4 Seasons Outdoor Oriënt hoekbank

Met de Oriënt hoekbank van 4 Seasons creëert u een vertrouwelijke sfeer in uw tuin of op uw terras. De extra hoge rug- en armleuningen bakenen als het ware op vriendelijke wijze het territorium af, waardoor een knusse en vertrouwde loungeomgeving ontstaat. In combinatie met de ruime en comfortabele kussens bent u verzekerd van ultiem lougeplezier.

Oriënt hoekbank van 4 Seasons Outdoor

De bank bestaat uit een linker en rechter tweezitter, een hoek- en een tussenelement (center). U kiest zelf aan welke zijde u de center plaatst en daardoor meer ruimte creëert.

Door de riante afmetingen van de Oriënt hoekbank leent deze zich voor allerlei doeleinden: een spontane high tea met vriendinnen, een ideale plek voor een kinderfeestje of ‘gewoon’ chillen met uw geliefden. Alles is mogelijk met deze Oriënt hoekbank.

De materialen in deze loungeset zijn speciaal geselecteerd en weather proof.

 • De Oriënt hoekbank is opgebouwd uit een stevig gepoedercoat aluminium frame. Dit frame is niet alleen sterk, maar ook verrassend licht.
 • De lichtbeige all weather kussens zijn gemaakt van Olefin. Deze stof is vuil- en waterafstotend en voelt erg zacht aan.
 • De extra hoge rug- en armleuningen zijn uitgevoerd in de kleur platinum en zijn speels afgewerkt met gevlochten Rope. Rope is een met de hand geweven materiaal. Rope is niet alleen sterk, maar ook waterafstotend en schimmelwerend. Door het creatieve weefpatroon geeft de rope een eigen identiteit aan de Oriënt hoekbank.

Over de winterperiode

Omdat 4 Seasons Outdoor uitsluitend duurzame, weerbestendige materialen gebruikt, kunt u de Oriënt hoekbank het hele jaar door buiten laten staan. Het is wel raadzaam om de kussens in de winterperiode op een beschutte plek te leggen of af te dekken.
Het frame van de Oriënt loungebank bestaat uit aluminium. Wij raden u af om de gehele loungeset af te dekken met een zeil of plastic. Het aluminium kan daardoor ‘verstikken’. Er kunnen daardoor vlekken op het aluminium ontstaan, die moeilijk of zelfs niet te verwijderen zijn.

Onderhoud van de Oriënt hoekbank

U geniet langer van uw Oriënt hoekbank als deze goed is onderhouden. Elk materiaal vraagt specifieke aandacht van u.

 • De Olefin kussens kunt u eenvoudig reinigen met een niet bijtend schoonmaakmiddel. De meeste vlekken zullen eenvoudig te verwijderen zijn met een droge doek of zachte borstel. Bij hardnekkige vlekken kunt u een beetje wasmiddel gebruiken. Ga nooit wrijven, maar probeer het kussen al deppend schoon te maken.
 • Gebruik voor het schoonmaken van rope een beetje lauwwarm water, groene zeep en een zachte borstel. Spoel na het reinigen de Oriënt af met een ruime hoeveelheid water, zodat er geen zeepresten achterblijven. Omdat het rope waterafstotend is, zal de hoekbank weer snel droog zijn.
 • Het aluminium frame is roestvrij, maar kan natuurlijk wel vuil worden. Dit vuil kan dan hardnekkig worden en lastig te verwijderen. Gebruik veel water en groene zeep en een zachte borstel of doek.

Voor alle materialen geldt: gebruik nooit scherpe of agressieve reinigingsmiddelen en ook geen hogedrukreiniger.

Over 4 Seasons Outdoor

Het assortiment van 4 Seasons Outdoor bestaat uit louter kwaliteitsproducten, doordat ze werken met hoogwaardige materialen. Ze besteden continue aandacht aan de ontwikkeling van nieuwe loungemodellen en verbeteren daarnaast steeds hun productieprocessen. De Oriënt hoekbank is daar een mooi voorbeeld van!

Vertrouwd bestellen bij Latour tegen aantrekkelijke prijzen

Een nieuwe loungeset aanschaffen kan een grote uitgave zijn. Wij begrijpen dat en helpen u door deze Oriënt hoekbank aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs.

Brede collectie loungesets

4 Seasons Outdoor heeft een uitgebreide collectie kwaliteitsloungemeubels. Ook als het gaat om kwalitatief goede hoekbanken met een fraaie rope afwerking. Bekijk ook eens hun andere modellen:

We wensen u veel plezier met het maken van uw keuze. Heeft u nog  speciale vragen of wensen?

Stel hier uw vraag of bel ons, we helpen u graag!

 • loungeset kopen met ideal
 • paypal
 • Creditcard betaling
 • Spray pay
 • in3 betalen