Navigatie
 • Snelle & Gratis bezorging
 • Laagste prijs garantie
 • 99% van onze klanten beveelt ons aan
 • Familiebedrijf sinds 1955
 • 9,8/10 klanttevredenheid

4 Seasons Outdoor Castello hoekbank

De Castello hoekbank van 4 Seasons Outdoor is uitgevoerd in zachte, harmonieuze tinten en heeft aangename vormen. De extra dikke, comfortabele kussens in de kleur silver grey en de warme teakhouten basis versterken het vertrouwde, huiselijke beeld dat de bank uitstraalt. De bank heeft een low lounger uitstraling, die uitnodigt om heerlijk plaats in te nemen.

Castello hoekbank Silver Grey van 4 Seasons Outdoor

De royale bank bestaat uit een linker en rechter tweezitter, een hoek- en een optioneel tussenelement (center). U kiest zelf aan welke zijde u het element plaatst en waar u daardoor meer ruimte creëert.

Door de riante afmetingen van de Castello hoekbank leent deze zich voor uiteenlopende doeleinden: een high tea met vriendinnen, een vrijdagmiddagborrel met uw gezelligste collega’s of ontspannen chillen met uw gezin. Alles is mogelijk met deze Castello hoekbank.

Eigenschappen

De materialen van de Castello hoekbank zijn speciaal geselecteerd en geheel weerbestendig.

 • De Castello loungeset heeft een stevig RVS frame. Dit frame is niet alleen sterk, maar ook onderhoudsvriendelijk en weerbestendig.
 • De extra dikke all weather kussens in de kleur silver grey zijn gemaakt van Olefin. Deze stof is vuil- en waterafstotend en voelt erg zacht aan. De Castello loungeset bestaat uit twee 2-zitters met 3 kussens, een hoekelement met 3 kussens en een tussenelement met 2 kussens.
 • De leuningen zijn speels afgewerkt met gevlochten rope, uitgevoerd in een silver grey kleur. De rope draden met kunststof kern voelen aangenaam zacht aan, maar zijn daarnaast waterafstotend, Uv-bestendig, ijzersterk en kleurvast. Door het prachtige weefpatroon van het rope in dezelfde kleur als de kussens vormt de set een echte eenheid.
 • De teakhouten basis van de Castello loungeset geeft de set een warm tintje.

Extra zorg in winterperiode

U mag de Castello loungeset het hele jaar door buiten laten staan. Om de kussens tegen ongedierte, beschadigingen en barre weersomstandigheden te beschermen, is het raadzaam om de kussens buiten het seizoen droog op te slaan of af te dekken. Gebruik hiervoor onze speciale hoezen voor tuinmeubels. Deze hoezen hebben openingen die lucht binnenlaten en tegelijkertijd vuil, vocht en ongedierte buiten houden. Zo behoudt u de oorspronkelijke kwaliteit van uw kussens en verlengt u de levensduur van uw Castello loungeset.

Onderhoud van de Castello loungeset

U geniet langer van uw Castello loungeset als deze goed is onderhouden.

 • Het frame van de Castello loungeset is vervaardigd van RVS. Veel mensen denken dat RVS geheel onderhoudsvrij is en niet kan roesten. Helaas is dat niet waar. U doet er goed aan om het RVS frame regelmatig af te nemen met een vochtige doek (gebruik hierbij een sopje van zachte zeep en lauw water), anders kan er wel degelijk (hardnekkig) vuil en roest ontstaan. Zo vergroot u de levensduur van uw Castello loungeset en voorkomt u problemen door vervuiling en corrosie.
 • De Olefin kussens kunt u eenvoudig reinigen met een sopje van lauwwarm water en een niet bijtend schoonmaakmiddel. De meeste vlekken zullen eenvoudig te verwijderen zijn met een droge doek of zachte borstel. Bij hardnekkige vlekken kunt u een beetje wasmiddel gebruiken. Ga nooit wrijven, maar probeer het kussen al deppend schoon te maken.
 • Gebruik voor het schoonmaken van het rope een beetje lauwwarm water, groene zeep en een zachte borstel. Spoel na het reinigen het rope af met een ruime hoeveelheid water, zodat er geen zeepresten achterblijven. Omdat rope waterafstotend materiaal is, zal uw Castello loungeset daarna snel weer droog zijn.
 • De basis van de Castello loungeset is van teakhout gemaakt. Teak is een vettige houtsoort, die veel olie, hars en kalk tussen de nerven bevat, waardoor het hout weinig water opneemt en zeer weerbestendig is. Teak heeft jaarlijks wel aandacht nodig om het hout in conditie te houden. Ook vergrijst teakhout op natuurlijke wijze. Als u de warme honingkleur wilt behouden, kunt u het hout behandelen met een speciaal teak beschermingsmiddel.

Gebruik bij het schoonmaken nooit scherpe of agressieve reinigingsmiddelen en ook geen hogedrukreiniger.

Over 4 Seasons Outdoor

Het assortiment van 4 Seasons Outdoor bestaat uit louter kwaliteitsproducten, doordat ze werken met hoogwaardige materialen. Ze maken vooral indruk met hun rope- en wickerproducten. Ze besteden continue aandacht aan de ontwikkeling hiervan en verbeteren daarnaast steeds hun productieprocessen. De Castello loungeset is daar een mooi voorbeeld van!

Vertrouwd bestellen bij Latour tegen aantrekkelijke prijzen

Een nieuwe loungeset aanschaffen kan een grote uitgave zijn. Wij begrijpen dat en helpen u door deze Castello loungeset aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs.

Brede collectie loungesets

4 Seasons Outdoor heeft een uitgebreide collectie kwaliteitsloungemeubels. Ook als het gaat om kwalitatief goede hoekbanken met een fraaie rope afwerking. Bekijk ook eens hun andere modellen:

Vragen?

We wensen u veel plezier met het maken van uw keuze. Heeft u nog  speciale vragen of wensen?

Stel hier uw vraag of bel ons, we helpen u graag!

 

 • loungeset kopen met ideal
 • paypal
 • Creditcard betaling
 • in3 betalen