Navigatie
 • Snelle & Gratis bezorging
 • Laagste prijs garantie
 • 99% van onze klanten beveelt ons aan
 • Familiebedrijf sinds 1955
 • 9,8/10 klanttevredenheid

4 Seasons Outdoor Iconic loungeset

Voor wie graag veel ruimte om zich heen heeft, is de Iconic loungeset van 4 Seasons Outdoor een aanrader. De Iconic living chair en living bench bieden meer dan voldoende zitruimte door de zeer royale kussens, die mede vanwege de brede contouren en de ergonomische vormen een zeer aangenaam comfort bieden. Het robuuste aluminium frame met antraciet poedercoating sluit perfect aan bij de indrukwekkende vormen van de antracietkleurige kussens. Deze loungeset straalt kracht uit!

Iconic loungeset van 4 Seasons Outdoor

U kunt de Iconic loungeset helemaal naar eigen wens samenstellen. U kunt daarbij kiezen uit de volgende elementen:

 • Iconic 3-zits living bench in antracietkleur met 6 kussens
 • Iconic living chair in antracietkleur met 3 kussens

U kunt meerdere kanten op met het creëren van uw favoriete Iconic loungeset. Een driezits Iconic bank met twee loungestoelen ligt hierbij voor de hand. Maar voor wie voldoende ruimte en budget heeft, behoort tweemaal de Iconic driezitsbank ook tot de mogelijkheden. De Iconic living chair is natuurlijk ook solo in te zetten om heerlijk in te ontspannen, maar ook als duo, trio of kwartet.

U kunt de Iconic loungeset compleet maken met een bijpassende salontafel. Deze set vraagt om een bijpassende robuuste salontafel, zoals bijvoorbeeld de Metropolitan salontafel van 4 Seasons Outdoor.

Nu we het toch over de Metropolitan hebben, qua kleur en stijl vormen de Iconic en Metropolitan een uitstekende Mix & Match. Wellicht heeft u al een Metropolitan (chaise) loungebank en zoekt u daar een passende stoel bij? Dan is de Iconic living chair daarvoor de aangewezen kandidaat.

Robuuste en imposante materialen

We hebben het al even benoemd: de Iconic heeft een luxe en robuuste, degelijke uitstraling. Dat dankt de set mede aan de toegepaste materialen

 • De Iconic living chair en bench hebben een frame van extra dik gepoedercoat aluminium. Dit is niet alleen zeer sterk, maar ook verrassend licht.
 • Bij een imposant frame horen natuurlijk imposante kussens. Deze kussens zijn bekleed met Olefin. Deze stof is ijzersterk, water- en vuilwerend, kleurvast en voelt heerlijk zacht aan.

Winterperiode

Omdat 4 Seasons Outdoor uitsluitend duurzame, weerbestendige materialen gebruikt, kunt u de Iconic set het hele jaar door buiten laten staan. Deze set is 100% weerbestendig. Het is wel raadzaam om de kussens in de winterperiode op een beschutte plek te leggen of af te dekken met een geschikte hoes. Zo voorkomt u beschadigingen en vervuiling door barre weersomstandigheden en beschermt u deze tegen ongedierte.

De Iconic hoekbank bestaat voor een belangrijk deel uit aluminium. Wij raden u daarom af om de loungeset in zijn geheel af te dekken met een zeil of plastic, omdat het aluminium daardoor kan ‘verstikken’. Het gevaar bestaat dat er daardoor vlekken op het aluminium ontstaan, die moeilijk of zelfs niet te verwijderen zijn.

Onderhoud van de Iconic set

U geniet langer van uw Iconic loungeset door deze goed te onderhouden. Elk materiaal heeft hiervoor een eigen gebruiksaanwijzing.

 • De Olefin kussens kunt u eenvoudig reinigen met een niet bijtend schoonmaakmiddel. De meeste vlekken zullen eenvoudig te verwijderen zijn met een droge doek of zachte borstel. Bij hardnekkige vlekken kunt u een beetje wasmiddel gebruiken. Ga nooit wrijven, maar probeer het kussen al deppend schoon te maken.
 • Het aluminium frame heeft een poedercoating en is roestvrij, maar kan natuurlijk wel vuil worden. Dit vuil kan dan hardnekkig worden en lastig te verwijderen. Gebruik voor het schoonmaken water, groene of zachte zeep en een zachte borstel of doek.

Gebruik geen scherpe of agressieve reinigingsmiddelen of een hogedrukreiniger.

Vertrouwd bestellen bij Latour tegen scherpe prijzen

Een nieuwe loungeset aanschaffen kan een grote uitgave zijn. Bij Latour helpen we u door de Iconic living chair en bench aan te bieden tegen een scherpe prijs.

Brede collectie loungesets

Wij bieden een uitgebreide collectie kwaliteitsloungemeubels van diverse gerenommeerde tuinmeubelmerken. Bekijk ook eens de volgende loungesets:

Advies op maat

Is de Iconic loungeset precies wat u zoekt? U kunt deze eenvoudig online bij ons bestellen. Twijfelt u of heeft u nog vragen over de Iconic living bench of chair? Neem dan contact met ons op voor advies op maat. Wij helpen u graag.

 • loungeset kopen met ideal
 • paypal
 • Creditcard betaling
 • in3 betalen