Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • Laagste prijs garantie
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Design tuinstoel

Goed nieuws voor liefhebbers van design tuinstoelen: wij leveren de allernieuwste Nederlandse design tuinstoelen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Met onze design tuinstoelen voegt u een uniek accent toe aan uw tuin- of terrasinrichting. En in combinatie met een bijpassende tuintafel stelt u eenvoudig uw eigen trendy eetset samen.

Merken met de beste design tuinstoelen

De beste design tuinstoelen worden geleverd door de Nederlandse merken 4 Seasons Outdoor, SUNS en Taste by 4 Seasons. Deze merken geven minimaal 3 jaar garantie op hun design tuinstoelen. Ieder jaar worden weer nieuwe modellen toegevoegd aan hun assortiment design tuinstoelen.

Is de prijs van een tuinstoel met een mooi design veel hoger?

Voor het ontwerp van een design tuinstoel worden slechts eenmalig ontwikkelingskosten gemaakt, wat de uiteindelijke prijs van een design tuinstoel niet extreem duurder maakt.

De prijs van een speciaal ontworpen tuinstoel is vooral afhankelijk van de materialen en het productieproces. Bij een prachtige wicker design tuinstoel bijvoorbeeld bestaat dat productieproces uit het met de hand vlechten van wicker draden om een aluminium frame. U begrijpt dat daar veel meer tijd mee gemoeid is dan met een stoel die machinaal wordt geproduceerd.

Ook zijn sommige materialen duurder dan andere. Een kunststof stoel zal bijvoorbeeld veel goedkoper zijn dan een design tuinstoel met RVS en teak elementen.

De weerbestendigheid van een design tuinstoel

Of uw design tuinstoel 100% weerbestendig is, ligt aan de gebruikte materialen. Nu worden voor de frames vrijwel altijd weerbestendige materialen gebruikt. Belangrijk is de kwaliteit van de kussens van uw design tuinstoel. Zijn de kussens bekleed met Olefin, Sunproof of Sunbrella textiel? Dan kunt u de tuinstoel inclusief kussens gerust buiten laten staan. Zijn de kussens bovendien gevuld met sneldrogend (Quick Dry of Fast Dry) foam? Dan zijn deze ook nog eens heel snel droog na een bui.

Stel zelf uw dining set samen met de mooiste design tuinstoelen

Als u een favoriete dining stoel met fraai design op het oog heeft, kunt u daar gemakkelijk zelf een bijpassende tuintafel bij kiezen om zo uw eigen dining set samen te stellen. U kunt ook kiezen voor een luxe tuinset met design tuinstoelen en bijpassende tafel.

U bepaalt uiteindelijk helemaal zelf welke tuinset binnenkort bij u in de tuin of op het terras zal staan te pronken.

 

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen