Navigatie
 • Snelle & Gratis bezorging
 • Laagste prijs garantie
 • 99% van onze klanten beveelt ons aan
 • Familiebedrijf sinds 1955
 • 9,8/10 klanttevredenheid

Sunbrella tuinmeubelen

Sunbrella tuinmeubelen zijn nadrukkelijk aanwezig in ons assortiment. Sunbrella is dan ook een geweldig outdoor materiaal en dat betreft met name de bekleding van kussens. Flow is het toonaangevende merk als het gaat om Sunbrella tuinmeubelen. Dit relatief nieuwe merk biedt de beste Sunbrella tuinmeubelen van dit moment tegen een scherpe prijs. Latour Tuinmeubelen biedt de gehele collectie Sunbrella tuinmeubelen van Flow aan, variërend van tuinstoelen tot complete loungesets.

Sunbrella tuinmeubelen

Wat is het beste merk voor Sunbrella tuinmeubelen?

Maak kennis met Flow, het beste merk als het gaat om Sunbrella tuinmeubelen. Flow levert hoge kwaliteit tuinmeubelen die standaard worden geleverd met aluminium frames, Sunbrella stof en Quick Dry Foam. De Sunbrella tuinmeubelen van Flow kunnen daardoor het hele jaar door buiten blijven staan, zonder enige vorm van kleurvervaging of andere vormen van verval. Verder zijn Flow meubelen in een mum van tijd weer droog na een bui. Het allerbelangrijkste voordeel is dat de kussens aangenaam zacht aanvoelen, net alsof u op uw huiskamerbank zit

Mogen Sunbrella tuinmeubelen het hele jaar buiten staan?

Sunbrella tuinmeubelen mogen het gehele jaar buiten blijven staan. Dit heeft te maken met de weerbestendige eigenschappen van Sunbrella. Wanneer u voor Sunbrella tuinmeubelen kiest, weet u zeker dat uw waardevolle bezit voldoende beschermd is tegen regen, sneeuw, vorst en hagel.

Sunbrella tuinmeubelen gebruiken bij een zwembad

Sunbrella is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in en rond zwembaden met chloorwater. De Sunbrella stof van uw tuinmeubel is voorzien van een specifieke nabehandeling, die de stof beschermt tegen opspattend chloorwater. Of uw tuinmeubel geschikt is, hangt daarom af van de andere materialen. Al onze Flow tuinmeubelen zijn 100% ‘zwembad proof’. Voor alle andere merken geldt: laat u adviseren bij twijfel.

Wat zijn de voordelen van Sunbrella tuinmeubelen?

De reden dat Sunbrella tuinmeubelen zo populair zijn, is omdat het materiaal zich uitstekend leent voor gebruik buitenshuis. We noemen de belangrijkste kenmerken:

 1. Sunbrella stof voelt erg comfortabel aan
 2. Sunbrella tuinmeubelen zijn gemakkelijk te reinigen
 3. Kussens die zijn bekleed met Sunbrella kunnen het hele jaar door buiten blijven liggen.
 4. Sunbrella tuinmeubelen verkleuren niet door de invloed van zonlicht
 5. Sunbrella is water- en schimmelbestendig
 6. Er zijn enorm veel toepassingsmogelijkheden voor Sunbrella tuinmeubelen wat betreft kleuren en patronen
 7. Sunbrella tuinmeubelen zijn duurzaam en gaan jarenlang mee
 8. Als de Sunbrella stof van de tuinmeubelen wordt gecombineerd met Quick Dry Foam, zijn de kussens na een bui razendsnel droog.

Ervaar de kwaliteit van onze Sunbrella tuinmeubelen

Wilt u zelf ervaren hoe zacht en tegelijkertijd sterk Sunbrella stof aanvoelt? Breng dan eens een bezoekje aan onze showroom in Lith. Wij hebben een groot assortiment Sunbrella tuinmeubelen van een van de beste Nederlandse tuinmeubelmerken van dit moment: Flow.

 

 

 • loungeset kopen met ideal
 • paypal
 • Creditcard betaling
 • Spray pay
 • in3 betalen