Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • Laagste prijs garantie
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Loungeset 4 personen

Gezelligheid kent geen tijd. En met een loungeset voor 4 personen maakt u uw tuin of terras een stuk gezelliger. Bekijk ons ruime assortiment 4-persoons loungesets van de beste Nederlandse tuinmeubelmerken. We hebben 4-persoons loungesets van wicker, teak, RVS, rope en aluminium, compleet met heerlijk comfortabele kussens. Maak snel uw keuze!

Weerbestendige 4 persoons loungesets

Als u wilt weten of uw 4 persoons loungeset weerbestendig is, kunt u het beste kijken naar de gebruikte materialen. Is de 4 persoons loungeset vervaardigd van teak, RVS, aluminium, wicker of rope? Dan zit u goed, want dit zijn stuk voor stuk robuuste en weerbestendige materialen. Daarnaast is het belangrijk dat de kussens van de loungeset comfortabel aanvoelen en weerbestendig zijn. Als deze zijn bekleed met stoffen als Olefin, Sunproof of Sunbrella, dan zit u zowel letterlijk als figuurlijk goed, want dat zijn de beste outdoor stoffen van het moment.

Aanbevolen merken 4-persoons loungesets

Onze huismerken Flow, Taste by 4 Seasons, Suns en 4 Seasons Outdoor bieden de beste loungesets voor 4 personen aan. Niet alleen zien de loungemeubelen er aantrekkelijk uit, u kunt ervan uitgaan dat de beste materialen zijn gebruikt én dat u jarenlang kunt genieten van uw loungeset.

Extreem dure 4-persoons loungeset niet beter dan een minder dure

U heeft waarschijnlijk gemerkt dat er nogal wat prijsverschil bestaat tussen de diverse loungesets voor 4 personen. Begrijpelijk dat u zich afvraagt of een minder dure set dan ook minder goed is dan een hele dure. Gelukkig kunnen we u geruststellen: u hoeft niet de hoofdprijs te betalen voor een hele goede 4-persoons loungeset. De 4-persoons loungesets van Flow zijn daar een goed voorbeeld van: deze zijn standaard bekleed met Sunbrella textiel en de kussens zijn gevuld met Quick Dry Foam, de beste combinatie die er is voor een loungeset!

Welke vormen 4 persoons loungeset kennen we?

Qua vorm kennen we een aantal varianten. Allereerst is daar de 4 persoons livingset, die bestaat uit een loungebank en twee loungefauteuils, vaak ook nog voorzien van een salontafel. Ook de 4 persoons lounge-hoekbank is een bekende variant, evenals de chaise longue loungebank. Minder bekend is de 4 persoons loungebank, al dan niet in het midden gescheiden door een tafel. En bij de laatste varianten vormen twee loungebankjes of vier loungestoelen de loungeset voor 4 personen.

Welke materialen worden vaak gebruikt bij een loungeset voor 4 personen?

Qua materiaal zijn de meeste loungesets voor 4 personen vervaardigd van een combinatie van wicker, teak, rope, RVS of aluminium. Rope zal bijvoorbeeld altijd worden gespannen om een frame, dat normaliter van aluminium of RVS is gemaakt. De kussens van de 4 persoons loungeset zijn meestal gemaakt van weerbestendig materiaal, dat ook nog eens zacht aanvoelt, zoals Sunbrella of Olefin.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen