Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

4 Seasons outdoor Savoy

De 4 Seasons Outdoor Savoy serie springt direct in het oog. Dat komt omdat deze serie anders dan anders is. Binnen het vlechtwerk is men namelijk tot een bijzonder patroon gekomen, er zijn twee technieken gecombineerd met een donkere en een lichte draad. Door dit met een draad van kunststof te doen, kunt u genieten van een natuurlijk aanzicht dat kwalitatief ook in orde is. Het Hularo wicker is namelijk bestand tegen verschillende weersinvloeden en hoeft daardoor nooit binnen te worden gehaald. Daarnaast is er gedacht aan de levensduur van het Hularo wicker en kan er daardoor 10 jaar garantie op dit materiaal worden gegeven. Het is niet kapot te krijgen!

Savoy tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Kijkt u er al naar uit om van het prachtige lentezonnetje te genieten? Dan is het prettig wanneer u dit in een comfortabele fauteuil kunt doen. Het liefst ook met een voetenbankje! Zo kunt u op een prettige manier in de tuin zitten en optimaal van uw rust genieten. Vindt u het fijn om daar een boek bij te lezen of een drankje bij te drinken? Combineer de fauteuil en het voetenbankje dan met een bijbehorende bijzettafel. Zo heeft u alles binnen handbereik en hoeft u uw comfortabele plekje niet te verlaten.

4 Seasons Outdoor Savoy tuin- en loungestoelen

Met name tuinstoelen zitten vaak krap of oncomfortabel. Dit heeft te maken met de kussens die gebruikt zijn en de materialen waarmee gewerkt wordt. Het voelt hard en koel aan! Wanneer u voor de 4 Seasons Outdoor Savoy serie kiest is dat verleden tijd. Hier is in het bijzonder aandacht aan het comfort besteed. Zo buigt het frame met het bijbehorende vlechtwerk mee en maken de bijbehorende zitkussens het helemaal af. Zowel wanneer u gaat loungen als tijdens een diner voelt dit prettig aan. En het donkere frame met het lichte hout past uitstekend bij elkaar!

De tuintafel is lang genoeg om met zes mensen aan te zitten. De stoelen kunt u combineren met een bijbehorende eettafel als u voor de dining combinatie kiest.

4 Seasons Outdoor

Bijzonder aan 4 Seasons Outdoor is dat men bewust voor kwaliteit gekozen heeft. Zo kunt u langdurig plezier beleven aan uw tuinmeubilair en hoeft u dit niet steeds te vervangen. 4 Seasons Outdoor heeft daarom gekozen voor een garantie van 10 jaar op het Hularo wicker en 5 jaar op de rest van het materiaal. Het vlechtwerk is met uiterste precisie samengesteld en krachtig genoeg om uw lichaam te dragen. Ook wanneer uw tuinmeubilair op een intensieve manier gebruikt wordt zal het vlechtwerk voldoende spanning behouden.

Naast het Hularo wicker kunt u bij 4 Seasons Outdoor voor nog veel meer materialen kiezen. Denk aan touw dat om een aluminium frame zit gewikkeld of meubilair waarbij hout met aluminium gecombineerd wordt. Dit geeft prachtige resultaten.

Gaat u liever voor een slanker design? Bij 4 Seasons Outdoor kunt u allerlei kanten op! Kijk bijvoorbeeld eens naar de 4 Seasons Outdoor Scandic serie. Dit prachtige tuinmeubilair ziet er elegant uit, is comfortabel en net weer iets anders dan de 4 Seasons Outdoor Savoy serie. Door verschillende series te bekijken is het eenvoudiger om te vergelijken en kunt u vervolgens beslissen welk tuinmeubilair het best bij u past.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen