Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • Laagste prijs garantie
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

4 Seasons Outdoor Ortea eetstoel

Liefhebbers van trendy designmeubelen zullen de Orthea eetstoel van 4 Seasons Outdoor vast en zeker op hun verlanglijstje hebben staan. De Orthea eetstoel van 4 Seasons Outdoor is vervaardigd uit een sterk aluminium frame, waaromheen op creatieve wijze de zachte rope draden zijn gevlochten. Dit levert een fraai lijnenspel op, waaraan de stoel haar eigentijdse en trendy karakter ontleent.

Ortea eetstoel van 4 Seasons Outdoor

Deze stoel is uniek in zijn ontwerp en is goed te combineren met de meeste eettafels. Daar bent u dus helemaal vrij in. Zowel een teak houten tafel met warme ‘looks’ als een strakke aluminium of granieten eettafel passen perfect bij de Ortea eetstoel.

Het antracietkleurige kussen combineert prachtig met het platinumkleurige rope. Dit all weather kussen is gemaakt van Olefin stof en is vuil- en waterafstotend. Het kussen draagt bij aan het ergonomische zitcomfort, waardoor u urenlang achter elkaar in deze stoel kunt genieten.

De Ortea eetstoel heeft een aluminium frame en is beschikbaar in de kleur Platinum. Aluminium is sterk en licht. Erg handig dus als u de stoel wilt verplaatsen of opslaan.

Comfortabel dankzij ergonomisch design

Door het ergonomisch design van de de Ortea eetstoel zult u er erg prettig in kunnen zitten. Het lijnenspel van het rope vlechtwerk is niet alleen prachtig om naar te kijken, het geeft ook steun waar dat nodig is.

4 Seasons Outdoor verwerkt uitsluitend duurzame, weerbestendige materialen in haar producten. U kunt de Ortea eetstoel daarom het hele jaar door buiten laten staan. Het is wel raadzaam om het kussen in erg barre tijden te beschermen door deze op een beschutte plek te leggen of af te dekken.

Het afdekken van de aluminium delen wordt afgeraden, omdat het materiaal hierdoor kan ‘verstikken’, waardoor lastig of zelfs niet te verwijderen vlekken op het aluminium kunnen ontstaan.

Over 4 Seasons Outdoor

Doordat 4 Seasons Outdoor uitsluitend met hoogwaardige materialen werkt, bestaat hun assortiment louter uit kwaliteitsproducten, Ze maken vooral indruk met hun rope- en wickerproducten. Ze besteden continue aandacht aan de ontwikkeling hiervan en verbeteren daarbij steeds de productieprocessen.

Vertrouwd bestellen bij Latour tegen scherpe prijzen

Loungematerialen aanschaffen kan een grote uitgave zijn. Bij Latour helpen we u door deze Ortea eetstoel aan te bieden tegen een scherpe prijs.

Brede collectie loungesets

4 Seasons Outdoor heeft een uitgebreide collectie eetstoelen met fraaie rope afwerking. Bekijk ook eens deze andere modellen:

We wensen u veel plezier met het maken van uw keuze. Heeft u nog  speciale vragen of wensen?

Stel hier uw vraag of bel ons, we helpen u graag!

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen