Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

4 Seasons Outdoor Plaza

De 4 Seasons Outdoor Plaza serie heeft een slanke en tegelijk krachtige uitstraling. Het design is zeer minimalistisch.

Plaza serie van 4 Seasons Outdoor

4 Seasons Outdoor Plaza is een serie met een slanke en tegelijk krachtige uitstraling. Het design is zeer minimalistisch en geeft daardoor een modern gevoel af. Dit tuinmeubilair past in iedere tuin en steekt mooi af tegen de natuurlijke kleuren van uw beplanting. De tuinstoel is gemaakt met RVS en zal daardoor niet roesten in de buitenomgeving. Voor de zitting en de rug is textiel gebruikt om het zitcomfort te vergroten. Deze serie is uitgevoerd in ‘Black’, ‘Mocca’ en ‘White’ om voor iedere liefhebber tot een passend geheel te komen.

De serie is ontwikkeld als tuinmeubilair en daardoor uitstekend bestanden tegen invloeden van buiten. U kunt alle elementen uit de 4 Seasons Outdoor Plaza serie dan ook buiten laten staan.

Het materiaal dat is gebruikt en de afwerking heeft gezorgd voor een duurzaam eindresultaat. Om dit te benadrukken werkt 4 Seasons Outdoor met een algemene garantie van 3 jaar. Wanneer er in de tussentijd iets met uw tuinset gebeurt kunt u zonder problemen contact opnemen met 4 Seasons. Komt u er niet uit? Dan adviseert Latour Tuinmeubelen u graag om alsnog tot een oplossing te komen.

4 Seasons Outdoor Plaza

4 Seasons Outdoor Plaza is een set met vier zitplaatsen om met familie en vrienden aan te zitten. U kunt dit tuinset gebruiken voor een borrel, uitgebreid diner of om samen heerlijk in de zon te zitten. De belangrijkste elementen zijn uitgevoerd in RVS en kunnen daardoor tegen allerlei weertypes. De indeling van een tuinset van de 4 Seasons Outdoor Plaza serie bepaalt u volledig zelf. Daarnaast kunt u later ook bijbestellen wanneer u meer tuimeubilair nodig heeft. 

4 Seasons Outdoor Plaza stapelbare stoel

De 4 Seasons Outdoor Plaza stapelbare stoel is ideaal voor in de tuin en door het gebruik van RVS bestand tegen ieder weertype. Wanneer u ruimte wilt maken kunt u de tuinstoelen eenvoudig opstapelen. De stapelbare stoel is in elke gewenste hoeveelheid te bestellen en kunt u eventueel bijbestellen wanneer u nog meer zitplaatsen nodig heeft. 

4 Seasons Outdoor Plaza stoel

De 4 Seasons Outdoor Plaza stoel is een verstelbare stoel voor in de tuin. De stoel is opklapbaar en daardoor eenvoudig weg te zetten. Dat betekent echter niet dat dit noodzakelijk is, de stoelen zijn gemaakt van weerbestendige materialen en daardoor geschikt voor ieder weertype.

Latour Tuinmeubelen is gespecialiseerd in tuinmeubilair. U ziet dit terug in het aanbod dat wij voeren en ook in het specialisme dat daarmee samenhangt. Wanneer u een vraag of probleem heeft staan wij dan ook altijd klaar u te helpen.

Om u zo goed mogelijk tegemoet te komen werken wij met een eigen bezorgservice. Wij zijn daardoor in staat om op elke gewenste locatie in Nederland, België en Duitsland te bezorgen. Daarbij bezorgen wij volledig gratis bij bestellingen in Nederland.

Via de website kunt u direct een offerte aanvragen. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons het best telefonisch of per e-mail bereiken.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen