Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • Laagste prijs garantie
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

4 Seasons Outdoor Horizon

Een prachtige parasol, de 4 Seasons Outdoor Horizon. De Horizon is beschikbaar in twee verschillende kleuren: antraciet en taupe, welke kleur kiest u? De afmeting van deze parasol is standaard 300×300 cm. Bij deze parasol wordt door 4 Seasons Outdoor een bijpassende parasolvoet van 84 KG aangeraden. Deze voet is makkelijk verplaatsbaar met behulp van de bijgeleverde wielen.

Heeft u genoeg van de felle zon? Dat is het tijd om even te ontspannen in de schaduw. Deze parasol is verkrijgbaar in taupe en antraciet.

4 Seasons Outdoor is een merk dat groot is geworden met tuinmeubilair. In de loop der jaren heeft het merk zich echter steeds meer ontwikkeld. Eén van de resultaten daarvan is de parasols die sinds kort worden uitgebracht. De Horizon parasols zijn uitermate geschikt wanneer u de volle zon wilt voorkomen. Daarnaast kunt u bij de parasol rekenen op de hoogwaardige materialen waarvan gebruik is gemaakt. Zo is de steel gemaakt van aluminium dat is bewerkt met een speciale poedercoating. Dat betekent dat roest absoluut geen kans krijgt bij deze parasol. De steel is met deze poedercoating beschermd.

4 Seasons Outdoor Horizon parasolvoet van graniet

Een grote ergernis bij het gebruik van een parasol: omwaaien. Om te voorkomen dat uw parasol omwaait, is er bij de 4 Seasons Outdoor Horizon serie gekozen voor een parasolvoet die met geen mogelijkheid omver te werpen is. Ook niet als het een klein beetje waait. De parasolvoet weegt namelijk 84 kilo en is niet zomaar uit het veld te slaan. Wilt u de parasolvoet verschuiven? Dan kan dit dankzij de wieltjes die onder 84 kilo wegende parasolvoet zijn aangebracht. De wieltjes maken het mogelijk om deze zware parasolvoet op een eenvoudige manier te verrijden.

4 Seasons Outdoor Horizon parasol

Het systeem dat voor de 4 Seasons Outdoor Horizon parasol gebruikt is, kan niet vergeleken worden met andere parasols. Zo is er een functie gebruikt waarbij het frame zowel horizontaal als verticaal kan bewegen. Daarna kan de parasol een volledig rondje draaien en zowel omhoog als omlaag worden bedacht. U merkt het al: deze parasol kan letterlijk in alle richtingen worden gedraaid. Het maakt niet uit waar de zon staat, deze parasol kan de zon op een doeltreffende manier blokkeren. De parasol is van zichzelf vrij licht, waardoor het doek gemakkelijk in beweging is te brengen. Dit komt door de innovatieve stof waarvoor 4 Seasons Outdoor heeft gekozen.

4 Seasons Outdoor Horizon parasol onder spanning

4 Seasons Outdoor horizon premium 300 x 300Om tot een strak doek te komen, is het frame zo vormgegeven, dat het doek eigenlijk continu onder spanning staat. Dit ziet er netjes uit en geeft een kwalitatieve uitstraling aan deze parasol van 4 Seasons Outdoor. Het materiaal is 100% van polyester gemaakt en weegt per vierkante meter 220 gram. Daarnaast is het geschikt voor een zonsterkte van UPF 30+, dat betekent dat deze parasol tegen alle weersomstandigheden bestand is. Zelfs als er een buitje doorbreekt, blijft deze parasol vier overeind staan en stroomt het water er eenvoudig weer af. Het polyester zorgt voor een snelle droging van het materiaal, als het weer opklaart. Dit is wel zo prettig in het wisselvallige klimaat zoals we dat in Nederland kennen. Het weer kan immers snel veranderen. Op het ene moment schijnt de felle zon en op het andere moment regent het. De parasol is vierkant en is precies 300 x 300 centimeter. Dit is een behoorlijke oppervlakte voor een parasol en zo kunt u op een eenvoudige manier, meerdere mensen in de schaduw zetten.

4 Seasons Outdoor Horizon in twee kleuren

Deze 4 Seasons Outdoor Horizon is beschikbaar in twee verschillende kleuren. U kunt kiezen tussen antraciet en taupe. Allebei zijn dit kleuren met een vrij luxe uitstraling. Deze neutrale kleuren zijn toe te passen in allerlei soorten tuinen. Zowel in moderne als traditionele tuinen past taupe en antraciet thuis.

4 Seasons Outdoor

Het assortiment van 4 Seasons Outdoor wordt steeds verder verbreed. Wilt u een andere parasol bestellen bij 4 Seasons Outdoor? Dan is dat mogelijk. Zo kunt u kiezen uit de parasols van de Shanghai serie, een prachtige parasol met een geheel eigen design. Bijzonder aan deze parasol is het frame dat voor de parasol gebruikt is, het lijkt op een Aziatische paraplu. Wilt u het bij een vierkant houden? Kijk dan eens naar de Siesta parasol. Deze parasol is in taupe, charcoal en grijs beschikbaar.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • in3 betalen