Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • Laagste prijs garantie
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

4 Seasons Outdoor Cottage tuinstoel

De Cottage tuinstoel is een tuinstoel die met diverse tafels te combineren is. Of je nu met 4, 6 of 8 personen bent. Er valt altijd wel een geschikte tafel bij te vinden.

Cottage serie – 4 Seasons Outdoor

Eindelijk tuinmeubilair met een opvallend en modern design. De 4 Seasons Outdoor Cottage serie voldoet aan alle verwachtingen. In deze serie aandacht voor de dining stoel, die zich goed

4 Seasons Outdoor Cottage

laat combineren met tafels van verschillende materialen. Comfortabel zitten en ook nog eens profiteren van onderhoudsvriendelijk materiaal, 4 Seasons Outdoor maakt het allemaal mogelijk.

Wat kunt u van de Cottage diningstoel verwachten? In ieder geval een perfecte kwaliteit en gebruik van onderhoudsvriendelijke materialen. Hierbij is een combinatie gemaakt van aluminium en rope vlechtwerk. Tel hier ook nog eens dikke comfortabele kussens bij op en de boodschap is duidelijk: comfort en kwaliteit. Het design? Opvallend, passend binnen verschillende woonstijlen en goed af te wisselen met andere materialen. U ziet: 4 Seasons Outdoor heeft er weer een feest van gemaakt. Ontdek wat er in deze serie verkrijgbaar is en hoe het terras eruit komt te zien.

Materiaalkeuze: aluminium en rope vlechtwerk

Heeft u al eens van rope vlechtwerk gehoord? Dit is een materiaal dat bestaat uit een polyester kern. Kunststof maar wel van een uitstekende kwaliteit, het kan verschillende belastingen aan. De buitenkant blijft er natuurlijk uitzien, waardoor dit goed te combineren is met andere materialen. Rope touw heeft nog een voordeel: het is onderhoudsvriendelijk en goed bestand tegen verschillende weersinvloeden. Laat de tuinstoelen in de winterperiode gerust buiten staan, regen en vorst hebben hier geen invloed op.

Dankzij de poedercoating is het materiaal ook nog eens goed beschermd tegen uv-stralen (zonlicht). Houd er wel rekening mee dat in de loop der jaren een lichte verkleuring kan optreden, iets dat volkomen normaal is. Uiteraard merkt u wel verschil met goedkope materialen. Deze zullen veel eerder verkleuren waarbij ze ook nog eens een lelijke kleuren aannemen. Gelukkig komt u dit bij de tuinmeubels uit de Cottage serie niet tegen.

Comfortabele kussens in een antraciet kleur

De dikke kussens zitten comfortabel, dit is direct merkbaar. 4 Seasons Outdoor heeft gekozen voor kussens in een antraciet kleur. Het gaat hier om een grijstint waarbij de stof een mooi motief heeft. Het ziet en voelt zacht aan: dit staat garant voor urenlang comfortabel zitten. Hierbij krijgt u geen last van rug of bovenbenen. U ziet, aan alles is gedacht. Uiteraard leveren we de tuinstoelen inclusief kussens, daar kunt u van op aan. Het hoort tenslotte bij elkaar.

Een tuinset samenstellen

Heeft u al een keuze kunnen maken? De 4 Seasons Outdoor Cottage tuinstoel met gevlochten kuip mag er wezen. Dankzij de open structuur van het vlechtwerk creëert u een ruimtelijk gevoel. De Cottage tuinstoelen horen bij elkaar, maar u kunt ook voor twee verschillende tuinstoelen kiezen. Dit is iets wat steeds vaker voorkomt: verschillende stijlen met elkaar combineren. Kies hierbij voor een tuinstoel uit één van de andere 4 Seasons Outdoor series. Zo weet u zeker dat de stoelen goed bij elkaar passen en ook nog eens van de beste kwaliteit zijn.

Welke tafel hoort bij deze tuinstoelen? Dit hangt van uw persoonlijke smaak af. Qua vorm staande stoelen leuk bij een ronde tuintafel, speels en toch opvallend. Gaat u voor een rechte tuintafel, dan creëert u hier een mooie belijning met de stoelen mee. Deze hebben namelijk een recht vlechtwerk met speelse afrondingen, wat combineren alleen maar makkelijker maakt.

Hout, aluminium of glas: elk tafelblad past bij het materiaal van de stoelen. Het mooiste is een houten tafelblad, omdat dit net als de stoelen een natuurlijke uitstraling heeft. Ligt uw voorkeur bij een industriële look dan laat het rvs onderstel zich zeer goed combineren met een rvs tafel.

Belangrijk: onderhoud van de tuinstoelen

Cottage tuinset

Onderhoudsvriendelijk, dat zijn de Cottage tuinstoelen in één woord. Meer dan een vochtige doek of een tuinslang heeft u niet nodig. Spoel of veeg vuil, stof en zandkorrels regelmatig af. Vergeet ook het onderstel niet. Over het algemeen is 2 keer per jaar reinigen voldoende, tenzij de tuinstoelen erg vies uitzien.

Het is niet nodig om gebruik te maken van onderhoudsproducten: de Cottage stoelen onderhouden zichzelf. Het materiaal is uv-bestendig en zal onder invloed van zonlicht nauwelijks verkleuren. Helemaal uitsluiten kunnen we niet, dit geldt overigens voor elk materiaal. Plaats de stoelen in de winterperiode bij voorkeur onder een afdak of gebruik een tuinmeubelhoes. Een houten tuintafel? Zorg dat deze kan ademen en sluit de hoes niet helemaal af.

Een nieuw seizoen, een nieuwe tuinset

Bent u ook zo benieuwd wat u in het nieuwe seizoen te wachten staat? In ieder geval een nieuwe tuinset. De Cottage tuinstoelen zijn altijd een goede keus, welke interieurstijl uw voorkeur ook heeft. Eindeloos combineren, weinig onderhoud en comfortabel zitten: met de 4 Seasons Outdoor Cottage serie ‘zit’ u goed.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen