Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • Laagste prijs garantie
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

4 Seasons Outdoor Cucina

De Cucina is een uitbreiding van de collectie die 4 Seasons al heeft aan platform loungesets. De platform loungesets zijn ongekend populair en er komt steeds meer aanbod in. Waaronder dus dit nieuwe model dat in 2020 op de markt komt.

Cucina serie – 4 Seasons Outdoor

Het zonnetje schijnt, de dagen worden langer dus tijd om neer te strijken op uw eigen terras. Dat komt goed uit, met de 4 Seasons Cucina serie richt u namelijk het terras perfect in. De meubels uit deze serie doen denken van een luxe strandtent. Een loungegedeelte waar u altijd al van droomde: dat is de Cucina serie. Stel uw loungeset zelf samen, waarbij u de keuze heeft uit meerdere onderdelen. Voor vier personen of een grote set voor acht personen: net wat u nodig heeft.

De verschillende onderdelen sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor het van buitenaf niet zichtbaar is dat het om losse onderdelen gaat. Uiteraard is alles van een uitstekende kwaliteit en heeft ook nog eens een modern licht design. Met de 4 Seasons Outdoor Cucina meubelen gaat u het helemaal maken: rust, ontspanning en comfort.

Aluminium en teak: de perfecte combinatie

De lounge meubels uit de Cucina serie zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Het onderstel en de rugleuningen bestaan uit aluminium (rvs) in een modern donkere kleur. Het aluminium frame is gepoedercoat, waardoor het zeer goed bestand is tegen vocht en vorst. Het platform waar de kussens op rusten bestaat uit teak. Dit is een houtsoort van uitstekende kwaliteit. Het is dan ook geen wonder dat teakhout verschillende toepassingen kent waaronder binnen- en tuinmeubelen, woningen en de scheepsbouw. Waarom teakhout een goede keuze is? Omdat het zeer goed bestand is tegen verschillende weersinvloeden, zelfs wanneer het geen onderhoud krijgt.

Om het geheel af te maken bestaat de Cucina serie uit lichtgekleurde dikke kussens. Deze voelen zeer comfortabel aan, neem zelf de proef op de som. Uiteraard zijn de kussens gemakkelijk afneembaar en vragen weinig onderhoud. Komt er een regenbui voorbij? Geen probleem, het materiaal van de kussens is vochtbestendig.

Kijken we naar het geheel, dan maakt u met de Cucina serie een uitstekende keuze. Het licht gekleurd materiaal laat zich namelijk goed combineren met houttinten, aluminium kleuren maar ook verschillende stoffen en felle- of pasteltinten. Eindeloos combineren, dat is nog eens een goede aankoop.

Zelf uw loungeset samenstellen

Uw terras, overkapping of veranda heeft een bepaalde afmeting. Bij de één is dit compact, terwijl de ander veel ruimte beschikbaar heeft. Een loungeset moet hier perfect op aansluiten. U wilt immers niet dat er te weinig loopruimte is of dat u zitruimte tekort komt. Daarom stelt u uw loungeset zelf samen.

De 4 Seasons Outdoor Cucina serie bestaat uit losse onderdelen. U heeft de keuze uit een platform links of rechts. Afhankelijk van het model is er aan de linker- of rechterkant ruimte voor het plaatsen van een drinkglas, een boek of andere dingen. Voor de hoek maakt u gebruik van de Cucina corner. Dan is er nog het onderdeel Cucina center (middenstuk). Hiermee verlengt u het platform waardoor er meer zitruimte ontstaat.

Kies altijd voor een linker- en rechter platform: dit zijn de uiteinden van de loungebank. Bepaal hoeveel ruimte u nodig heeft en bestel eventueel een of meerdere middenstukken erbij. Een middenstuk staat gelijk aan één zitplaats, terwijl het platform aan twee personen ruimte biedt.

Onderhoud: tips en adviesCucina platform loungeset

Vindt u het ook zo belangrijk dat een loungeset lang mooi blijft? Gelukkig is dit bij de Cucina serie het geval. Het gaat hier namelijk om tuinmeubels van een uitstekende kwaliteit. Het teakhout vraagt weinig tot geen onderhoud. Wel is het belangrijk om teakhouten tuinmeubelen regelmatig schoon te maken. Twee keer per jaar reinigen is voldoende, hierbij maakt u gebruik van wat lauwwarm water met soda of keukenzout. Voor kleurbehoud kiest u voor teakolie of teaksealer.

De kussenhoezen zijn met een doek afneembaar. Vanwege de vochtwerende eigenschappen is het niet erg wanneer u wat meer water dan gebruikelijk neemt. Komt de winterperiode eraan? Plaats de Cucina loungeset bij voorkeur onder een overkapping, zo blijven de materialen langer mooi. Is dit niet mogelijk, kies dan voor een meubelhoes. Let er wel op dat u het hout niet geheel afsluit: dit moet kunnen ademen. Anders ontstaan er vervelende vochtplekken in het hout. Kussens haalt u naar binnen, hier vindt u wel ruimte voor. Eventueel mogen de kussens ook onder de meubelhoes, waarbij u het hout vochtvrij laat. Vochtige kussens mogen nooit onder een hoes op het hout blijven liggen!

Eindeloos genieten met de Cucina loungeset

Heeft u al kennis gemaakt met de 4 Seasons Outdoor Cucina serie? Deze loungeset hebben we niet voor niet in ons assortiment: modern, opvallend en ook nog eens van een hoge kwaliteit. Combineer de loungeset met andere meubelen uit ons 4 Seasons Outdoor assortiment. Denk hierbij aan een loungetafel of bijzettafeltje maar ook een comfortabel voetenbankje. Er is meer mogelijk dan u denkt.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • in3 betalen