Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • Laagste prijs garantie
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

4 Seasons Outdoor Santander

Rope is nu al niet meer weg te denken uit de collectie van het jaar 2019. Wist u dat het rope bij 4 Seasons Outdoor van hetzelfde materiaal wordt gemaakt als de kussens? Dit maakt ook de Santander loungeset van 4 Seasons Outdoor volledig weerbestendig. De elegante teak poten onder de loungeset maken de Santander tot een van de toppers van seizoen 2019.

Santander tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Zoekt u een grijze loungeset met een chique uitstraling? Dit comfortabele loungeset is uitermate geschikt voor moderne tuinen. Kies uit een loungebank en loungestoelen.

Staat u op het punt om een loungeset te kopen? Deze loungeset is uitermate geschikt om in te loungen. Daarnaast kunt u er bijbehorende loungestoelen bij kopen. Het tuinmeubilair is uitgevoerd met zowel lichtgrijze als donkergrijze kussen, waardoor een aantrekkelijk contrast ontstaat. De loungeset is uitermate geschikt voor in de tuin, dit heeft te maken met de weerbestendigheid van het materiaal. Het tuinmeubilair staat op poten van teakhout en is aangekleed met touw. 4 Seasons Outdoor heeft vertrouwen in de gebruikte materialen en vormgeving. Standaard wordt er daarom 5 jaar garantie op het tuinmeubilair gegeven.

4 Seasons Outdoor Santander loungebank

Lekker wegzakken in uw loungeset? De loungebank uit deze Santander serie, is uitermate comfortabel. Dit heeft te maken met de stevige kussens waarvoor gekozen is. Ze ondersteunen het lichaam op de juiste manier en bieden tegelijkertijd een hoge mate van comfort. U kunt deze loungebank op uw eigen manier samenstellen. 4 Seasons Outdoor heeft voor een modulaire opbouw gekozen. Door middel van een modulaire opbouw is het mogelijk om zelf te bepalen hoe groot uw loungeset zal worden en welke vorm uw loungeset aanneemt. Wilt u uw loungeset verder uitbreiden? Dan kunt u er bijbehorende loungestoelen bij bestellen.

4 Seasons Outdoor Santander loungestoelen

Breekt het zonnetje door en is de lucht blauw? Dan kunt u van het weer genieten vanuit de loungestoelen van 4 Seasons Outdoor Santander. De loungestoelen beschikken over zeer comfortabele tuinkussens. Dit zit hem in de dikte van het materiaal dat gebruikt wordt en de zachte kussens waarvoor gekozen is. Er worden donkergrijze en lichtgrijze kussens voor het loungeset gebruikt. Er ontstaat daardoor een prettig contrast, daarnaast is het fijn om tegelijkertijd meerdere kussens te hebben. Zo kunt u met voldoende ondersteuning op deze loungestoelen gaan zitten. Zonder stijf te worden of pijn in de rug te krijgen, het blijft comfortabel.

4 Seasons Outdoor Santander kussens

Bijzonder aan de kussens uit de 4 Seasons Outdoor Santander serie, is dat er gekozen is voor weerbestendige kussens. Zo hoeft u uw kussens nooit meer binnen te halen. Ook niet als er een buitje doorbreekt of als het bij wijze van spreken gaat sneeuwen. Het materiaal is bestand tegen allerlei soorten weersinvloeden en is niet kapot te krijgen. Dit betekent, dat u uw loungestoelen op ieder moment buiten kunt laten staan. Het scheelt veel gesleep in de wisselvallige zomers zoals wij deze in Nederland gewend zijn. Daarnaast zullen er door de weersbestendigheid van deze kussens, geen beschadigingen aan het materiaal ontstaan. Het materiaal stoot schimmels af en houdt verrotting van het schuim dat in de kussens zit tegen. Als er water door de stof stroomt, zal het in het schuim terechtkomen en vanzelf weer wegstromen. Dat heeft te maken met de open structuur waarvan gebruik is gemaakt. Zijn de tuinkussens vies geworden? Dan kunnen deze worden schoongemaakt met lauw water en een borstel. Wilt u de kussens grondig schoonmaken? Dan kan dat ook. In principe kunnen deze tuinkussens tegen een stootje en zullen ze niet zomaar beschadigd raken. Zelfs niet als er bleek voor het schoonmaken van de kussens wordt gebruikt.

4 Seasons Outdoor

Bij 4 Seasons Outdoor kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan tuinmeubelen. Het grote voordeel daarvan is dat u iets te kiezen heeft. Zo kunt u kiezen voor tuinmeubelen waarbij veel hout gebruikt wordt, waarbij er gecombineerd is met natuurlijk vlechtwerk of zijn er tuinmeubelen waarbij er met touw gewerkt is. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Belize serie, dit zijn tuinmeubelen waar touw op een prachtige manier is doorgevoerd. Gaat u liever voor tuinmeubilair waar met name teakhout voor gebruikt is? Dan is de 4 Seasons Outdoor Fidji serie iets voor u.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen