Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • Laagste prijs garantie
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

4 Seasons Outdoor Antibes

Wilt u voor Hularo Wicker vlechtwerk gaan? In de 4 Seasons Outdoor Antibes serie vindt u een loungebank met modulaire opbouw en loungestoelen.

Zoekt u naar een comfortabel loungeset? Bekijk dan de loungebank van 4 Seasons Outdoor Antibes eens. Bijzonder aan deze serie is dat er gekozen is voor een modulaire loungeset, welke gemaakt is van hoogwaardig aluminium. Daarnaast is er gewerkt met Hularo wicker, dit materiaal is weerbestendig en kent een synthetische oorsprong. Ondanks de aard van het synthetische materiaal, doet het vlechtwerk uiterst natuurlijk aan. Het ziet er volgens sommige gebruikers zelfs mooier uit dan het originele materiaal.

4 Seasons Outdoor Antibes loungebank

Wilt u heerlijk loungen? Dan is de loungebank van 4 Seasons Outdoor Antibes iets voor u. Door de modulaire opgebouwd van deze serie, is het mogelijk om uw loungebank uit te breiden. Daarnaast bevindt zich in deze serie een comfortabele loungestoel. U kunt deze bij de bank plaatsen. Wilt u uw zitje verder uitbreiden? Dan kunt u bij de loungebank ook gemakkelijk twee stoelen plaatsen. Net wat u wilt! Dat is zo fijn aan de modulaire opbouw van 4 Seasons Outdoor. U kunt zelf kiezen hoe u het geheel inricht.

4 Seasons Outdoor Antibes tuinkussens

Bij loungesets is het belangrijk dat de kussens lekker zitten. Daar is bij 4 Seasons Outdoor Antibes zeker aandacht aan besteed. De donkergrijze kleur van de tuinkussens doet luxe aan. Daarnaast zakken ze een klein beetje door en zijn ze daarnaast ook enorm stevig. Het grote voordeel daarvan is, dat u geen pijn aan uw rug krijgt wanneer u plaatsneemt in de zitting. U houdt er absoluut geen stijve rug aan over, deze tuinkussens stimuleren een natuurlijke zithouding.

De tuinkussens van 4 Seasons Outdoor Antibes zijn 100% weerbestendig. Dat betekent dat u deze kussens niet binnen hoeft te leggen als het gaat regenen. U kunt de tuinkussens buiten laten liggen. Als er een buitje valt, zullen de kussens snel weer opdrogen en kunt u direct weer plaatsnemen. Dit heeft te maken met de stof die voor de tuinkussens is gebruikt en de vulling. Door de speciale structuur, waarvoor gekozen is, kan er geen water worden opgenomen in de vulling van de kussens. Het stroomt er vanzelf weer uit en droogt direct op. Dit scheelt veel gesleep met tuinkussens, zeker bij het wisselvallige weer van de Nederlandse zomers.

4 Seasons Outdoor Antibes onderhoud

Door de kracht van Hularo wicker draad, kunt u rekenen op een loungeset waar u jaren op kunt vertrouwen. Zo wordt er standaard 5 jaar garantie op het tuinmeubilair van 4 Seasons Outdoor gegeven. Dit is 3 jaar meer, dan andere fabrikanten van tuinmeubilair doen.

Wilt u het beste onderhoud garanderen voor uw 4 Seasons Outdoor Antibes loungebank of loungestoel? Zorg er in dat geval voor dat het tuinmeubilair en de kussens goed schoon blijven. Zo zal er geen materiaal aankoeken en blijft de kwaliteit van het materiaal behouden. U kunt uw tuinmeubilair het best met lauw water afspoelen, zo zal het materiaal niet beschadigd raken. In de winter kan het tuinmeubilair buiten blijven staan, want in principe overleeft het materiaal alle seizoenen. Als u wilt voorkomen dat algen zich hechten of dat er vuil op uw tuinmeubilair komt, is het aan te raden om uw loungebank en loungestoelen in de winter en herfst binnen te zetten. Dit voorkomt schoonmaakwerk en het risico op aantasting van materialen.

4 Seasons Outdoor collectie

Weet u nog niet zeker of het tuinmeubilair uit de 4 Seasons Outdoor Antibes serie bij u past? Kijk dan gerust even verder. Zo zijn er nog veel meer verschillende 4 Seasons Outdoor series die de moeite waard zijn. Een voorbeeld daarvan is de 4 Seasons Outdoor Santander serie. Bijzonder aan de tuinmeubelen uit deze serie, is het feit dat er met touw is gewerkt. Touw geeft een bijzonder karakter aan uw tuinmeubilair, het ziet er warm en tegelijk ook strak uit. Gaat u liever voor tuinmeubelen waarbij met vlechtwerk is gewerkt? Kijk dan naar de 4 Seasons Outdoor Savoy serie. Ook bij deze serie is er vlechtwerk gebruikt, hier is er echter een veel fijnere weving gebruikt en twee verschillende kleuren. Wanneer u de foto’s bekijkt ziet u dat dit een compleet ander effect geeft.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen