Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • Laagste prijs garantie
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Moderne tuinset

Bent u op zoek naar een moderne tuinset? Wij hebben een breed assortiment moderne tuinsets van de bekendste Nederlandse tuinmeubelmerken. Trendy ontwerpen, strakke designs en hippe combinaties, u vindt het allemaal bij ons. Wij hebben verderop deze pagina nog wat tips om de keuze voor een geschikte moderne tuinset wat makkelijker te maken.

Wat zijn de beste moderne tuinsets?

De beste merken voor een moderne tuinset zijn 4 Seasons Outdoor, Suns en Taste bij 4 Seasons. Bij al deze merken zit u goed wat betreft kwaliteit, service en garantie. 4 Seasons Outdoor biedt ook tuinsets aan in combinatie met Taste by 4 Seasons, zodat u het beste van de twee merken kunt combineren.

Moderne dining- of tuinset

Een tuinset wordt ook wel dining set genoemd. U kunt aan een tuintafel namelijk heel goed in de buitenlucht dineren, ontbijten of van een heerlijke lunch genieten.

Moderne tuinsets zijn niet extra duur

U vindt bij ons de beste kwaliteit moderne tuinsets van Nederlandse merken als 4 Seasons Outdoor, Suns en Taste by 4 Seasons. Zij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van tuinsets met moderne designs. Bepalend voor de prijs zijn voornamelijk de gebruikte materialen en het feit of een tuinset modern, industrieel of klassiek is uitgevoerd, heeft veel minder invloed.

Maak een wensenlijstje voor uw favorieten moderne tuinset

Moderne tuinsets zijn er in allerlei modellen en stijlen. Om niet te verdwalen in het enorme aanbod, is het niet onverstandig om eerst uw wensen en eisen op papier te zetten, voordat u op zoek gaat naar een geschikte moderne tuinset. Welke kleuren hebben uw voorkeur, en welke materialen? RVS, textileen en keramiek bijvoorbeeld zien we vaak terug in moderne tuinsets. Vergeet ook niet het aantal zitplaatsen mee te nemen in uw wensenlijstje.

Zijn er ook flexibele moderne tuinsets?

Wie op zoek is naar een flexibele moderne tuinset, kan kiezen voor een uitschuifbare tuintafel met al dan niet bijpassende stapelbare stoelen. De Summit dining set met uitschuifbare Maison tafel van 4 Seasons Outdoor is een prachtig voorbeeld van een flexibele moderne tuinset. De stapelbare stoelen zijn ontworpen door Hugo de Ruiter en de Maison tafel kunt u van 210 cm verlengen tot 280 cm. Ook Suns heeft met de uitschuifbare Rialto tafel een ideale basis om diverse flexibele en moderne tuinsets te creëren voor 4 tot 10 personen.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • in3 betalen