Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Bar tuinset

Een tuin barset is een ideale oplossing voor wie een gezellig en functioneel plekje in zijn of haar tuin wil creëren. Door de hoogte van de bartafel en barstoelen kunt u ongedwongen naast elkaar staan of zitten en genieten van elkaars gezelschap. De extra hoge barstoelen zijn afgestemd op de bijpassende bartafel en sluiten daardoor perfect aan.

Barset: een ideale investering voor outdoor liefhebbers

Het wordt weer lente: de dagen worden langer, de zon komt achter de wolken vandaan en de wereld gaat langzaam weer open. Een perfect moment om te investeren in een bar tuinset. Of u nu met zijn tweetjes of met een groepje van een drankje en/of hapje wilt genieten: met een barset maakt u uw tuin extra gezellig.

Is een bar tuinset gezond?

Omdat een barset door de opstelling minder snel uitnodigt om voortdurend aan te zitten, zult u merken dat u vaker aan de tafel zult staan dan zitten. Of u wisselt staan en zitten af, wat ook bijdraagt aan uw gezondheid: u beweegt immers meer en zit niet de gehele tijd. Ergocoaches zijn dan ook positief gestemd over bar tuinsets.

Zijn barsets wel weerbestendig?

Al onze tuin barsets zijn 100% weerbestendig en u kunt ze gerust het hele jaar buiten laten staan. Als u voldoende opbergruimte in uw schuur of garage heeft, kunt u de stoelen natuurlijk ook droog opslaan. Dit voorkomt dat ze vuil worden of mogelijk beschadigen door hagelstenen of rondvliegende takken tijdens een storm.

Voordelen van tuin barsets

Investeren in een bar tuinset levert verschillende voordelen op, zoals extra plaats voor gasten (er kunnen meer mensen rond de tafel staan dan bij een normale tafel). Op deze manier kunnen u en uw gasten ongedwongen genieten van elkaars gezelschap.

Niet alleen zorgt een barset voor extra zitplaatsen in uw tuin, maar deze voegt ook stijl en sfeer toe aan uw tuin. Een tuinfeestje was nog nooit zo gemakkelijk om te organiseren!

Waar moet u op letten bij de aankoop van een tuin barset?

Voordat u een barset koopt, is het belangrijk te kijken naar de gebruikte materialen, de garantieperiode, het vakmanschap en de service van de leverancier en het design van de barset.

Maak uw tuin gezelliger met een duurzame bar tuinset

Een barset is een uitstekende keuze voor iedereen die zijn tuin stijlvol en praktisch wil inrichten. Onze barsets zijn duurzaam, 100% weerbestendig en gemakkelijk te onderhouden.

Kortom, met een barset creëert u snel een geweldige plek voor buitenvermaak en ontspanning. Of u nu uw tuinfeesten leuker wilt maken of gewoon een gezellige plek in uw tuin zoekt om samen te ontspannen, een barset is de perfecte keuze.

De service van Latour Tuinmeubelen

Bij Latour Tuinmeubelen bent u verzekerd van het beste en eerlijke advies en betrouwbare service. Zo leveren wij de barset binnen enkele werkdagen na aankoop bij u thuis af en installeren deze op de gewenste plaats. Verpakkingsmateriaal nemen wij weer mee en u kunt direct in uw tuin genieten van uw nieuwe barset.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen