Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

tuinmeubelen uitverkoop

Tuinmeubelen uitverkoop

Een tuinmeubelen uitverkoop zien wij niet als een tijdelijke aangelegenheid. Nee, bij Latour is het altijd tuinmeubel uitverkoop. In deze opruiming vindt u tuinsets, loungesets en losse tuinmeubelen tegen een sterk gereduceerd tarief. Het tuinmeubilair wordt voor deze scherpe tarieven aangeboden omdat wij door grootschalige inkoop de tuinmeubelen voor een scherpe prijs kunnen inkopen. Dit inkoop-voordeel spelen wij rechtstreeks door naar u als klant.

Wat kunt u verwachten van deze uitverkoop?Tuinmeubelen sale uitverkoop

Tuinmeubelen die wij in deze opruiming verkopen zitten nieuw in de verpakking, tenzij anders aangegeven (er staan enkele showroommodellen tussen). De garantie die u op de meubelen ontvangt staat aangeven op de productpagina. Bij het merk 4 Seasons Outdoor betreft dit 3 jaar algemene garantie en 10 jaar garantie op het wicker (een tuinmeubel onderhoudsvrij materiaal). De garantie loop via ons als officiële 4 Seasons Outdoor dealer. Garantie verloopt dus via de leverancier. Alle sets op deze pagina zijn direct leverbaar. Hier zullen wij dan ook voor zorgen dat dit gebeurt. Buiten deze uitverkoop, verkopen wij de gehele collectie van merken zoals SUNS tuinmeubelen 4 Seasons Outdoor.

Wanneer u een set bij de tuinset aanbiedingen koopt zorgen wij voor een klantvriendelijke en snelle afwerking. U wordt gebeld voor een afspraak ten behoeve van levering van de meubelen. Levering van tuinmeubelen ter waarde van 600 euro of hoger is gratis binnen Nederland. Voor levering in Belgie en Duitsland wordt een vergoeding van 75 euro gevraagd. Betaling kan in deze opruiming zowel vooraf als achteraf, dit kunt u aangeven in het aankoopproces van deze website.

Tuinset sale

Hoewel sommige tuinsets in de sale zijn doet dit niets af aan de kwaliteit ervan. Een tuinset sale kunt u in het najaar verwachten. De overjarige modellen gaan dan in de sale.

U zoekt andere tuinsets in de sale?

Staat de set, de stoel, de tafel die uit zoekt niet tussen de sets van deze opruiming? Een passende aanbieding voor loungesets maken wij graag voor de volgend genoemde merken. Van de merken 4 Seasons Outdoor, Exotan en SUNS kunnen wij de volledige collectie leveren. Vaak staan tuinsets van 4 Seasons Outdoor al in de dining set outlet hiervan. Voor elke set kunnen wij een sale prijs maken.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen