Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • Laagste prijs garantie
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Rope tuinmeubelen

Tuinmeubelen met rope erin verwerkt vindt u steeds vaker terug in ons assortiment. Rope heeft dan ook uitstekende outdoor kwaliteiten en is goed te combineren met andere materialen die geschikt zijn voor gebruik buitenshuis. Wij bieden een breed assortiment rope tuinmeubelen van de beste Nederlandse merken, variërend van tuinstoelen tot complete tuin- en loungesets. Heeft u nog vragen of specifieke wensen? Neem dan contact met ons op voor het beste advies op maat.

Rope tuinmeubelen

Wat maakt rope tuinmeubelen zo uniek?

Rope tuinmeubelen hebben veel voordelen.  Tuinmeubelen met rope vlechtwerk zijn sterk, weerbestendig en gemakkelijk in het onderhoud. Hoe dat komt? Het rope dat gebruikt wordt voor onze tuinmeubelen heeft een polyester kern en is daardoor enorm sterk en rekt minimaal uit. Om de kern is acrylaat aangebracht, waardoor het rope uiterst zacht aanvoelt.

Nog meer voordelen rope tuinmeubelen

Rope tuinmeubelen hebben een hoge UV-bestendigheid en vuil en vocht zullen er nagenoeg niet intrekken. Schoonmaken is daardoor erg makkelijk en vaak niet eens nodig, omdat regenwater voldoende is om uw rope tuinmeubelen weer schoon te spoelen.

Breed aanbod rope tuinmeubelen

Bij Latour vindt u een breed aanbod rope tuinmeubelen. De meest voorkomende toepassing van rope zijn tuinstoelen. Rope tuinstoelen zien er doorgaans prachtig uit, zijn gemakkelijk te onderhouden en weerbestendig. Dat het rope zacht aanvoelt is natuurlijk ook een fijne bijkomstigheid. Ook zien we rope vaak terug in de betere kwaliteit tuin- en loungesets. Ook daar profiteert u van de uitstekende outdoor kwaliteiten van het materiaal.

Rope tuinmeubelen gebruiken bij een zwembad

Opspattende chloorwater kan een probleem vormen voor tuinmeubelen in de buurt van een zwembad. Niet alle tuinmeubelen zijn daartegen bestand. Met rope tuinmeubelen hoeft u zich daar geen zorgen over te maken, zeker niet als het frame van gepoedercoat aluminium of teak is vervaardigd en de kussens zijn bekleed met Sunbrella of Olefin.

Welke merken hebben de beste rope tuinmeubelen?

Als u op zoek bent naar de beste rope tuinmeubelen, dan zult u zeker slagen met ons ruime assortiment van 4 Seasons Outdoor, Suns en Taste by 4 Seasons. De kwaliteit, garantie en service en van deze merken garanderen jarenlang plezier van uw rope tuinmeubelen

Ervaar de kwaliteit van onze rope tuinmeubelen

Wilt u zelf ervaren hoe zacht en tegelijkertijd sterk rope aanvoelt? Breng dan eens een bezoekje aan onze showroom in Lith. Wij hebben een groot assortiment rope tuinmeubelen van de beste Nederlandse tuinmeubelmerken.

 

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen