Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • Laagste prijs garantie
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

4 Seasons Outdoor Indigo

4 Seasons Outdoor Indigo is een serie die zich kenmerkt door krachtig en tijdloos te zijn. Volgens liefhebbers gaat het nooit vervelen.

4 Seasons Outdoor Indigo is een serie die zich kenmerkt door krachtig en tijdloos te zijn. Volgens liefhebbers gaat 4 Seasons Outdoor Indigo nooit vervelen. Naast het design is er bij deze serie ook gedacht aan het comfort. De 4 Seasons Outdoor Indigo serie is zeer comfortabel en ook zeker door de kussens die worden meegeleverd.

In de stoelen uit deze serie kunt u lekker wegzakken na een diner of genieten van een ontbijtje in de zon. Doordat een zit- en rugkussen is gecombineerd zit uw heerlijk in deze stoelen en worden rugproblemen geweerd. De stoelen zijn van een ergonomisch ontwerp en passen goed bij de vorm van uw lijf.

 

4 Seasons Outdoor Indigo cosy hoekbank

De 4 Seasons Outdoor Indigo cosy hoekbank is een prachtige hoekbank waar u gemakkelijk met vijf personen of meer op plaats kunt nemen. Zo kunt u met familie en vrienden gezellig samen zijn. De hoekbank is volledig van Hularo® wicker en daardoor uitstekend bestemd tegen weersinvloeden. U kunt heerlijk aan deze hoekbank eten of loungen.

4 Seasons Outdoor Indigo cosy pure

De 4 Seasons Outdoor Indigo cosy pure is een tuinset om gezellig aan te borrelen of dineren. Doordat deze set is uitgevoerd met extra dikke kussens zit u een stuk comfortabeler dan normaal bij tuimeubilair het geval is. De hoekbank is met allerlei tafels te combineren. U kunt een aantal suggesties zien wanneer u op productniveau inzoomt.

4 Seasons Outdoor Indigo dining set

Het 4 Seasons Outdoor Indigo dining set is ideaal voor lange zomeravonden. Aan de tuintafel met bijbehorende stoelen kunt u plaatsnemen met vier personen. De stoelen zijn gemaakt met hoogwaardig Hularo® wicker en geschikt om meerdere uren op te zitten. Door de hoge zitting krijgt u geen last van uw rug en wordt uw lichaam in haar natuurlijke houding gebracht.

4 Seasons Outdoor Indigo hoekbank ‘ice’

De 4 Seasons Outdoor Indigo hoekbank ‘ice’ is voor loungen zoals het bedoeld is. De hoekbank wordt uitgebracht met hoektafeltje en eventuele koffietafel. Wenst u een andere indeling? Dan past Latour Tuinmeubelen uw offerte aan. De hoekbank is uitgevoerd in een lichtgrijze kleur en valt op door de donkerkleurige kussens.

4 Seasons Outdoor Indigo living set rock

Het 4 Seasons Outdoor Indigo living set rock is een loungeset dat u naar eigen wens kunt indelen. Zo kunt u kiezen voor enkel de bank of een compleet set met meerdere banken en stoelen. Wanneer u kiest voor de variant met enkel stoelen kunt u vanuit deze stoelen ook dineren. Het Hularo® wicker is van een mooie donkergrijze kleur en daarbij worden lichtgrijze kussens meegeleverd.

Latour Tuinmeubelen is gespecialiseerd in tuinmeubilair. Wanneer u zoekt naar comfortabele en duurzame tuinmeubelen zit u helemaal goed! U kunt via de website eenvoudig een offerteaanvraag doen wanneer u in één van onze producten geïnteresseerd bent. Wij garanderen altijd de laagste prijs en bezorgen gratis in Nederland. U kunt ook bestellen vanuit België en Duitsland, onze bezorgservice garandeert op elke locatie af te leveren.

Via onze website kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft uw vragen of opmerkingen? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • in3 betalen