Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Hoewel het prachtige Drentse landschap niet ver van Zwolle ligt, wilt u natuurlijk liever in uw eigen tuin kunnen ontspannen. Hiervoor zou u op zoek kunnen gaan voor een tuinmeubel outlet in Zwolle, waardoor u terechtkomt bij Latour Tuinmeubelen. Met meer dan 60 jaar ervaring is dit de specialist wat betreft tuinmeubilair. Het ruime assortiment en de uitstekende service zorgen ervoor dat uw tuin binnenkort uw eigen bron van ontspanning wordt.

Met veel variatie aan tuin- en loungesets van verschillende grote merken als 4 Seasons Outdoor, Suns, Taste by 4 Seasons en Garden Impressions is er voor ieder wat wils. Zo kun je een luxe hoekbank combineren met een aantal hangstoelen, rondom een gemakkelijk te bedienen haardvuur van Cosi Fire. Tot slot kies je voor een aantal sierkussens om jouw terras wat op te fleuren en een parasol voor wanneer de zon te fel wordt. Op deze manier kun je niet alleen in de zomer genieten, maar ook in de andere seizoenen. Bovendien hoeft een dergelijke tuinset niet duur te zijn, zeker als je profiteert van de diverse aanbiedingen waarbij de korting kan oplopen tot maarliefst 70%.

 

Tuinmeubel outlet in Zwolle voor iedereen toegankelijk

Via de webwinkel kan iedereen gemakkelijk het enorme assortiment van Latour Tuinmeubelen bekijken. Deze webwinkel wordt door klanten beoordeeld met een 9,9 gemiddeld, waaruit blijkt dat vrijwel iedereen uitzonderlijk tevreden is. Dit komt natuurlijk door de laagste prijs garantie, in combinatie met snelle, gratis levering. Echter, ook de mogelijkheid om je oude kunststof tuinset kosteloos te laten ophalen en recyclen door SUEZ, een partner van Latour Tuinmeubelen, draagt bij aan dit hoge cijfer. Bovendien kun je aankopen waar je toch niet tevreden mee bent, binnen 14 dagen annuleren. Zo wordt het aanschaffen van een nieuwe tuinset wel erg aantrekkelijk.

Toch is annuleren niet wat je voor ogen hebt bij de aanschaf van nieuwe tuinmeubels. Daarom biedt Latour Tuinmeubelen je de mogelijkheid om alle vragen die je hebt te stellen op verschillende manieren. Zo kun je een e-mail sturen, bellen, of zelfs whatsappen. Je krijgt dan snel en deskundig advies over hoe je jouw tuin om kan toveren in een huiselijk paradijs in Zwolle waar je gedurende het hele jaar kunt ontspannen.

 

Kom testen bij Latour Tuinmeubelen

Op internet kun je helaas niet voelen hoe zacht de kussens zijn of hoe ontspannen je wordt op een schommelbank. Daarom is het raadzaam langs te gaan bij een Latour Tuinmeubelen bij Lith een paar uurtjes rijden van Zwolle. Hier kun je ook meubilair tegen komen wat je misschien op de website over het hoofd hebt gezien, of wellicht ziet het er in het echt ineens een stuk leuker uit. Ook hier helpen de medewerkers je op alle mogelijke manieren om tot de juiste koop te komen, of je nu iets voor je eigen tuin zoekt of voor die van een ander.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen