Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • Laagste prijs garantie
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Een ruim assortiment van de beste buitenmeubelen in Helmond bij Latour

Voor Helmond en omgeving vind je de meest veelzijdige en stijlvolle tuinmeubelen die je kunt bedenken bij Latour. Alles om de omgeving van je buitenverblijf sfeervoller en prettiger te maken, zoals loungesets, moderne zithoeken of prettige haardvuren. Latour streeft altijd naar de scherpste prijs, met een oog voor goede kwaliteit. De beste internationale meubelmerken zijn verkrijgbaar bij Latour. Wat te denken van 4 Seasons Outdoor, Garden Impressions en Suns. Je kunt er met de meubelen van Latour voor zorgen dat het een heel jaar lang comfortabel toeven is in je buitenverblijf.

Inspiratie voor design

Wie zegt dat je advies nodig hebt bij het uitzoeken van design voor buiten? Je kunt de warme sferen van de huiskamer nu ook naar buiten brengen met Latour. Een ruim assortiment met alleen de beste meubelen, zorgen in alle seizoenen van het jaar voor een warme en sfeervolle omgeving. De tuinsets van Latour zijn standaard uitgevoerd met een verfijnd design, welke past in elke omgeving. Woon je dus in Helmond en ben je op zoek naar een effectieve en stijlvolle invulling van je buitenverblijf? Laat je inspireren door de diverse meubelen van Latour.

De warme zomer voor de deur? Kies dan bij Latour voor heerlijke ligbanken, waar je even helemaal op kunt wegdromen. Alle grote merken zijn vertegenwoordigd in het aanbod van comfort en luxe. Maar ook in koudere periodes wil je misschien toch graag buiten zitten, het liefst wel comfortabel en met een beetje warmte. Dat kan met de terrasverwarmers of unieke haardvuren voor buiten. Vier seizoenen per jaar buiten zitten in Helmond? Het kan met de meubelen uit het assortiment van Latour.

Online en offline bereikbaar

Inspiratie opdoen voor de invulling van je buitenverblijf, dat kan bij Latour zowel online als offline. Ben je benieuwd naar een product, maar wil je deze eerst in het echt proberen? Latour heeft een uitgebreide showroom die vanuit Helmond goed te bereiken is. In het centrum van Lith, vlak boven Oss, zijn wij te vinden. Bestel je online? Dan bezorgt Latour de meubelen kosteloos en snel, alleen wanneer het jou uitkomt.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • in3 betalen